Fler nyheter
Skogs- och Träindustrin 24 mars 2016

Träfibern 2016

Solen sken över Karlstad som sig bör när nätverket Träfibern träffades på Clarion i Karlstad.
Håkan Blomqvist

Detta är ett nätverk där vi bjuder in våra företrädare inom Skogs & Träindustrin till information och diskussioner om aktuella ämnen.

Årets tema var förutom information från föreningen och branschansvarige Leif Nordin , var att diskutera årets motioner till Kongress 2016.

Träffen inleddes dag  med en resa till Barilla i Filipstad där vår kollega i Ledarna, Håkan Blomqvist mötte upp oss och tog med oss på en intressant vandring i ett modernt bageri. Det gamla Wasabröd, som nu heter Barilla, är en stor producent av hårt bröd. En av de största anläggningar i världen för hårt bröd finns i Filipstad.

Detta besök uppskattades mycket och vi från föreningen tackar för ett givande besök.

Dagen efter så ägnade vi förmiddagen åt information och genomgång av alla motioner till Kongress 2016. Det är mindre motioner till denna kongress och innehållet är varierande, men vår kongressombud fick bra vägledning i hur vi ställer oss till motionerna.  

Vi tackar alla som deltagit, ett speciellt tack till Kristina Frödin, som jobbat med att arrangemanget. Tack även till Leif Nordin som kunde delta.

Vi återkommer med nya träffar för detta nätverk.