Fler nyheter
Skogs- och Träindustrin 25 november 2022

Vilka utmaningar väntar dig som ledare?

Jag heter Anders Grahn och är ordförande för föreningen Ledarna inom Skogs- och Träindustrin. Vi i styrelsen vill att du som medlem ska få tillgång till aktuella frågor inom vår bransch. I våras hade vi en livesändning om distansarbete, i samband med Covid pandemin, som nu lyckligtvis vi lämnat bakom oss.

Viktiga trender för morgondagens Ledarskap!

Vi har tillsammans med Cecilia Åkerblom, Teknologie doktor i Industriell ekonomi samt vd i Authentic People AB och Anna Nilsson, bransch- och avtalsansvarig på Ledarna spelat in ett samtal om trender inom ledarskap. Vi har gjort en återblick från tidigare undersökningar som gjorts och pratar om vad som hänt sedan 2015.Samtalet hittar du här och du behöver logga in för att kunna se filmen.

Nu stundar snart jul och nytt år!
Styrelsen besöker Sundsvall i december och gör då ett besök på SCA Tunadal sågverk. Där kommer vi träffa medlemmar och möta företagets representanter för att tillsammans diskutera viktiga frågor i branschen.

Verksamheten för 2023 planeras just nu för fullt, vi återkommer med något nytt och spännande ämne, i vilken kanal det kommer sändas vet jag inte ännu, håll utkik!

I vår planerar vi att besöka Södras fabrik i Värö och till hösten har vi mellanstämma i samband med vår nätverksträff för företrädare Träfibern. På stämman kommer delvis ny styrelse väljas och beslut för vår kommande verksamhet.

Jag hoppas att du kan ta med dig något från vårt samtal i Viktiga trender för morgondagens ledarskap och att du hittar några trender att hålla koll på.

Tveka inte att kontakta oss i Ledarna inom Skogs & Träindustrin.

Bästa hälsningar

Anders Grahn, ordförande