Välkommen till Medieledarnas stämma och MediAW

18 april håller Medieledarna stämma med efterföljande MediAW

Information

Arrangör: Arrangeras av Medieledarna
Omfattning: Stämman ca 1 timme - efterföljande AW ca 2 timmar
Öppen för: Medlemmar i branschf√∂reningen Medieledarna
Bra att veta: Medieledarna bjuder på tilltugg och något att dricka
Kostnad: Kostnadsfritt. Ingår i ditt medlemskap.

Välkommen till stämman och MediAW 18 april 2024

Nu är det dags för Medieledarnas stämma som vi genomför i samband med MediAW. Vi går igenom året som gått, vad föreningen planerar för de kommande två åren och väljer ny styrelse. Föreningens högsta beslutande organ är föreningens stämma som genomförs vartannat år. Vid stämman deltar medlemmar, föreningsstyrelse, revisor samt valberedning.

Stämman hålls på Scandic Downtown Camper i Stockholm med efterföljande AW. Vi återkommer med tema och vilka som gästar AW:n.

Program 18 april
16.00 samling till stämma
17.00 AW med mingel och panelsamtal
Dagordning och handlingar till stämman hittar du här

Din röst, dina tankar och idéer är viktiga för oss. Som medlem i Medieledarna är du välkommen att skicka in motioner med förslag om hur föreningen ska utveckla sin verksamhet och skapa mer medlemsnytta. Sista dagen att skicka in motioner är den 18 mars.

Vill du vara med och påverka verksamheten och utvecklingen av Medieledarna i framtiden? Eller känner du någon som du vill nominera till uppdrag i styrelsen?
Nu har du möjlighet att nominera kandidater för uppdrag i Medieledarna. Senast 28 februari vill valberedningen ha din nominering.

Välkommen att anmäla dig via länken nedan. Anmälan innebär deltagande i stämman inklusive AW. Sista dag för anmälan är 3 april.

Hälsningar från styrelsen Medieledarna

Datum, tid och plats

Stockholm
18 april 2024 klockan 16.00-19.00
Sista anmälningsdag 03 april 2024