Du som är verksam chef eller ledare inom skogsnäringen har många fördelar av att bli medlem i SSF och Ledarna. Du får tillgång till ett bra nätverk med kontakter och möjlighet att delta i givande aktiviteter.

Yrkestitel

För att bli medlem i SSF Ledarna krävs att man har en ledande befattning och därför har vi tillsammans med medlemsservice hos Ledarna förenklat genom att gruppera ihop liknande befattningar. Företagen inom skogssektorn kan ha olika titlar för liknande befattningar. Välj den som ligger närmast din befattning:

• Chef
  • Stabsbefattning
  • Planerare
  • Inköpare
  • Avverkningsledare inkluderar även skogsvårdsledare och liknande befattningar

Ansök om medlemskap i SSF och Ledarna »

Fördelar som medlem i Ledarna

Läs mer på hemsidan www.ledarna.se/Community/det-har-far-du/

• Karriärrådgivning
  • Inkomstförsäkring
  • Kurser och seminarier
  • Tidningen chef
  • Chefscoaching
  • Stöd i löneförhandling
  • Guider och checklistor
  • Lön och lönesättning
  • Rabatt på utbildning från Mgruppen
  • Rättshjälp
  • Personlig chefsrådgivning
  • Chefslönestatistik
  • Din ledarprofil
  • Chef premium
  • Person- och sakförsäkringar
  • Avtalsgranskning
  • Ledarna play
  • Låna förmånligt i SEB
  • Semesterboende

Studerandemedlemskap

För studenter vid skogliga utbildningar får du tillgång till aktuell och relevant kunskap om ledarskap samt en rad tjänster och produkter som hjälper dig att förbereda dig på ett yrkesliv som chef.

Som studerandemedlem i Ledarna är din avgift bara 100 kronor per år, och du får:

• Tidningen Chef – Sveriges största ledarskapstidning – direkt hem i brevlådan 11 gånger per år. Varje nummer av Chef innehåller minst åtta extra sidor som är exklusiva för dig som är medlem i Ledarna. Här berättar chefer från alla typer av verksamheter om aktuella ämnen och utmaningar de möter i sin vardag, och delar med sig av sina bästa tips. Du får också svar på frågor av Ledarnas experter, och ytterligare födjupning och verktyg du kan ha nytta av i dina förberedelser för ett framtida chefsuppdrag.
  • Delta i Ledarnas kurser och seminarier i mån av plats. Här ges du möjlighet att fördjupa dina kunskaper, reflektera kring ledarskap, låta dig inspireras och utbyta erfarenheter med yrkesverksamma chefer.
  • Kostnadsfri cv-granskning i samband med att du söker ditt första chefsjobb.

• Medlemsrabatt på hemförsäkring hos Trygg-Hansa.

• Möjlighet att teckna Ledarnas personförsäkringar hos Bliwa. Ring 08-696 22 70.

• Ett unikt mentorsprogram där du får kontakt med en yrkesverksam Ledare i skogsbranchen som kan guida dig i dina kursval och ge dig viktiga kontakter i skogsbranchen redan som student. Detta har visat sig till exempel kunna leda till praktik eller sommarjobb på den ort du önskar eller det företag du tycker är intressantast för framtiden!

Välkommen med din ansökan om studerandemedlemskap!