Avbokningsregler för chefskurser och seminarier

Det är glädjande att så många vill ta del av våra kurser och seminarier. Vi har nästan alltid medlemmar på kö som inte fått en ordinarie plats. Om du blir sjuk eller får annat förhinder är det därför viktigt att du avbokar din plats så tidigt som möjligt, så att nästa medlem som är placerad på reservlistan kan få din plats.

Våra kurser och seminarier bygger på ett aktivt deltagande från dig och tillsammans med andra chefskollegor arbetar ni ofta tillsammans i mindre grupper. Därför är det viktigt för gruppen och kursprocessen att du deltar under hela aktiviteten.

Ledarnas kurser och seminarier är en förmån för medlemmar i Ledarna, om inte annat anges i beskrivningen av kursen.

Avboka senast 24 timmar före kursen

Du kan se alla kurser som du är anmäld till på Min sida. Avanmäl dig genom att klicka på ”avanmäl mig” under rubriken Tid och plats på kurssidan.

Om du avbokar mindre än 24 timmar före aktiviteten och inte överlåter platsen till någon annan, kommer vi att debitera dig med 500 kronor. Om du får sent förhinder och inte hinner avboka i tid, kan du överlåta din plats till en kollega eller vän som är medlem i Ledarna.

Personuppgifter

I och med din anmälan godkänner du att vi publicerar ditt namn, arbetsgivare, e-postadress och telefonnummer i deltagarförteckningen.

Frågor

Om du har frågor om kurser eller seminarier, kan du kontakta Ledarna via e-post till kurser@ledarna.se eller på telefonnummer 08-598 99 000.

Jag vill bli medlem i Ledarna!

Bli medlem