Jämställdhet som driver resultat

Att arbeta för jämställdhet har blivit en affärskritisk fråga. Möt två ledare som med jämställdhetsarbete förbättrat lönsamhet och utvecklat organisationer.

När kvinnor och män ges samma förutsättningar att bidra i verksamheten så ökar möjligheten till verksamhetsutveckling. Kunder får samma bemötande och kan ta del av det organisationen erbjuder på ett likvärdigt sätt. Som chef har du också makten att säkerställa att dina medarbetare får likvärdiga förutsättningar att utvecklas. Och du har därmed också inflytande över hela  organisationens kompetensförsörjning.

Christina Franzén, VD för Näringslivets Ledarskapsakademi och Pär Lärkeryd, VD på Norra Skogsägarna, kommer under den här frukostföreläsningen att berätta hur de arbetat med värdegrunden som utgångspunkt för att säkerställa att organisationer utgår från kompetens i motsats till kön. Med många konkreta exempel visar de vad det har betytt för verksamhetsutveckling och lönsamhet. De kommer också att belysa hur du i din roll som chef kan vara en normmedveten och inkluderande ledare.

Boka plats på föreläsningen

Boka din plats på aktiviteten genom att fylla i formuläret nedan. Du får direkt en bekräftelse på om du har fått en plats, eller blivit placerad på väntelista. Läs även om vad som gäller för avbokning och personuppgifter.

Tid och plats

  • Stockholm 14 oktober 08:30 - 10:00 - Ledarna, förbundskontoret, Sankt Eriksgatan 26, Stockholm
Logga in för att anmäla dig till kursen
Betyg

Jag vill bli medlem i Ledarna!

Bli medlem