Ledarskap för en jämställd organisation

Seminariet vänder sig till dig som vill få fördjupad kunskap i hur du som chef kan jobba för en mer jämställd och inkluderande organisation.

En verksamhet som är jämställd har många fördelar på organisationsnivå när det gäller att attrahera och behålla medarbetare och forskning visar att jämställdhet även bidrar till bättre arbetsmiljö, effektivitet och innovation förutsatt att arbetet ses som en del av verksamhetsutvecklingen. På en individnivå handlar jämställdhet också om den mänskliga rättigheten att inte bli diskriminerad och att vi alla oavsett kön ska ha rätt till samma rättigheter och möjligheter.

Under seminariet får du ökad kunskap om begrepp inom jämställdhet, många konkreta exempel på hur ett jämställdhetsarbete gör skillnad i olika verksamheter och vad du ska tänka på i ditt ledarskap. Seminariet förutsätter ett aktivt deltagande och består till viss del av diskussioner och övningar i grupp med andra chefer.

Seminariet ingår i ditt medlemskap. Inga extra kostnader tillkommer för medlemmar.

Ur programmet:

  • Inkluderande ledarskap som förhållningssätt.
  • Drivkrafter i arbetet för jämställdhet.
  • Exempel på en konkret metod att jobba efter för att uppnå jämställdhet.

Förbered dig inför seminariet

Inför seminariet vill vi att du identifierar en konkret utmaning eller ett dilemma som du har i ditt arbete som chef som är relaterat till jämställdhet. Ta med dig detta till seminariet.

Boka plats på seminariet

Logga in och boka din plats. Du får direkt en bekräftelse på om du har fått en plats, eller blivit placerad på väntelista. Läs även om vad som gäller för avbokning och personuppgifter.

Tid och plats

  • Malmö 8 november 13:00 - 16:00 - Elite Hotel Savoy, Malmö
Logga in för att anmäla dig till aktiviteten
Betyg

Jag vill bli medlem i Ledarna!

Bli medlem