Med självmedkänsla skapas en hållbar organisation

Öka din självmedkänsla för att skapa en inre trygghet. Det kommer främja din egen kreativitet, arbetslust och få dig att prestera ännu bättre. De positiva effekterna för din arbetsgrupp kommer visa sig i form av ökad tillit och bättre resultat.

Agneta Lagercrantz delar med sig av sina erfarenheter av hur du kan förbättra din självmedkänsla samt hur förutsättningar skapas för omgivningen att göra detsamma.

Självmedkänsla är ett sätt att skapa en inre trygghet, vilket främjar vår kreativitet och arbetslust och får oss att prestera bättre än om vi motiverar oss själva med inre kritik.

Människor som kan ha mer överseende med sina tillkortakommanden och kan öka förmågan att stötta sig själva i motgång behöver inte jaga efter självkänsla, den kommer på köpet. De utvecklas och gör sina jobb för att det känns givande och presterar därmed bättre än de som enbart styrs av att få bekräftelser utifrån.

Agneta Lagercrantz, tidigare mångårig journalist på Svenska Dagbladet och författare till böckerna 70 skäl till självmedkänsla – om att vara varm, vänlig och vilja sig själv väl (2016) och Självmedkänsla – hur du kan stoppa självkritik och förbättra relationen med dig själv och andra (2014, bägge på Natur & Kultur).

Föreläsningen ingår i ditt medlemskap. 

Boka plats på föreläsningen

Boka din plats på aktiviteten genom att fylla i formuläret nedan. Du får direkt en bekräftelse på om du har fått en plats, eller blivit placerad på väntelista. Läs även om vad som gäller för avbokning och personuppgifter.

Tid och plats

  • Malmö 28 oktober 08:30 - 10:00 - HC Meeting/High Court, Malmö
  • Stockholm 11 november 08:30 - 10:00 - Scandic Continental, Stockholm
    Denna kurs är fullbokad men du kan anmäla dig till reservlistan.
Logga in för att anmäla dig till aktiviteten
Betyg

Jag vill bli medlem i Ledarna!

Bli medlem