Varför uthållig organisering ger uthålligt ledarskap

Jesper Blomberg, docent vid Handelshögskolan i Stockholm, djupdyker i fyra perspektiv hur du som chef kan skapa uthållighet, både för dig själv och för din organisation.

Du kommer få kunskap om konsekvenserna för hur organisatoriska förhållanden påverkar ditt chefskap.

Jesper delar med sig av sin forskning kring vilka konsekvenser organisatoriska förhållanden har för hur ledarskap och ledare kan verka för ”uthållighet” och själva utvecklas ”uthålligt”.
Hans forskning visar på hur ledarskap och chefer formas av sin organisation, minst lika mycket som de kan påverka sin egen organisation. Under morgonen får du ökad insikt i hur viktig organisationen är för ditt eget personliga ledarskap och hur du använder det till din fördel.

Efter föreläsningen kommer du lättare kunna analysera hur du kan skapa uthålliga organisationer och själv är en uthålliga ledare.

Jesper Blomberg är docent vid Institutionen för företagande och ledning vid Handelshögskolan i Stockholm. Han forskar om projektorganisering och projektmetoder liksom om finansmarknaden, investmentbanking, dess organisation, experter och ledare. Oavsett område fokuserar Blombergs forskning de mänskliga och sociala aspekterna av företagande, liksom konflikter mellan kortsiktiga resultat och långsiktigt välmående. Blomberg är en uppskattad pedagog och föredragshållare. Han har skrivit flera böcker och artiklar om projekt, organisation och ledarskap.

Föreläsningen ingår i ditt medlemskap. 

Boka plats på föreläsningen

Boka din plats på aktiviteten genom att fylla i formuläret nedan. Du får direkt en bekräftelse på om du har fått en plats, eller blivit placerad på väntelista. Läs även om vad som gäller för avbokning och personuppgifter. 

Tid och plats

  • Malmö 9 december 08:30 - 10:00 - HC Meetings/High Court, Malmö
Logga in för att anmäla dig till aktiviteten
Betyg

Jag vill bli medlem i Ledarna!

Bli medlem