Så betalas medlemsavgiften

Din medlemsavgift till Ledarna kan du betala på flera olika sätt. Enklast – och bäst ur ett hållbarhetsperspektiv – är att betala via autogiro eller e-faktura.

Så tyder du din faktura

Exempel på faktura

Läs om inkomstförsäkringen på www.bliwa.se/ledarna eller ring Bliwa på 08-696 22 70Betala via autogiro

Betalar du via autogiro dras avgiften från ditt konto per automatik. Bekvämt och enkelt, inte minst för att du slipper oroa dig för att glömma en betalning när du reser bort eller har semester. Att vi slipper skicka dig pappersfakturor per post är dessutom en bonus för miljön.

Betala via autogiro – så här gör du:

Medgivande via din internetbank – logga in på din internetbank och fyll i de uppgifter som behövs för att registrera ett autogiromedgivande.

Medgivande med e-legitimation – Ändra gärna till autogiro, om du inte redan har det. Medgivande autogiro

Du kan också skicka in ditt medgivande per post, e-post eller fax. Använd blanketten "Autogiromedgivande" – fyll i den, skriv under och posta/e-posta/faxa den till oss.


Betala med e-faktura

Betala med e-faktura – så här gör du:

För att betala med e-faktura loggar du in på din internetbank och söker upp Ledarna som betalningsmottagare. E-faktura innebär att du får en elektronisk avi på medlemsavgiften en gång per månad via din internetbank. Kontrollera att avin stämmer och godkänn den. Du godkänner betalningen genom ett enkelt klick och slipper knappa in OCR-numret varje gång. Skulle du inte få någon e-faktura ringer du till din internetbanks kundtjänst. 

Påminnelse
Skulle du missa en betalning så kommer fakturan postalt. Efter att skulden är reglerad kommer fakturan åter som e-faktura.

Medlemsnummer
Ditt medlemsnummer hittar du på inbetalningskortet.

Avanmälan
Vill du inte längre använda e-faktura eller ska byta bank avanmäler du det hos din internetbank.

 Kontakta oss!

Du når Medlemsservice på Ledarna på telefon 0200-87 11 11 eller via e-post till medlemskapavgift@ledarna.se

Här hittar du mer kontaktinformation

Uppdaterat: 2016-11-17

Jag vill bli medlem i Ledarna!

Bli medlem