Kvalitetsmässan – knytpunkten för chefer i offentlig sektor

Är du chef i offentlig sektor? Kom och prata ledarskap och medlemskap i Ledarnas monter B01:14 på Kvalitetsmässan! Vi arrangerar två seminarier under mässan: Från flykting till medarbetare? och Att leda i en komplex vardag.

Kvalitetsmässan riktar sig till dig som är chef i offentlig sektor. Årets tema är: Det nya Sverige. Den svenska välfärden förändras i takt med nya tider, nya utmaningar och nya möjligheter.

Medlemmar besöker mässan kostnadsfritt

Du som är medlem kan skriva ut ett entrékort till mässan och visa upp det i kassan. Du besöker då mässan kostnadsfritt. Entrékortet gäller entré till mässan, men inte till seminarier. Värde 490 kronor. Skriv ut entrékort till Kvalitetsmässan. Använd gratiskoden UtsKval17 för att få fri entré!

Välkommen till Ledarnas seminarier

Från flykting till medarbetare?

Den stora invandringen under de senaste fem åren erbjuder stora möjligheter för alla slags verksamheter inom offentlig sektor. Det gäller bara att se och förstå dem. Seminariet ger dig kunskaper, inspiration och bättre verktyg för att hitta rätt kompetens bland alla de som har kommit hit. Under en intensiv timme går vi igenom och diskuterar viktiga fakta, tankeväckande insikter och de nödvändiga perspektiven (asylinvandrarens och den svenska chefens) på en praktisk, handgriplig nivå.

Magnus Berg, integration manager, Ledarna
Mouddar Kouli, projektledare, Ledarna

Tid och plats: 14 november kl.13.20-14.20 i sal F3

Att leda i en komplex vardag

Att leda i en politiskt styrd organisation, där transparens och regelverk är centrala komponenter, kräver mycket av dig som chef inom offentlig sektor. Under föreläsningen kan du ta del av perspektiv som utvecklar dig i din vardag, inte minst får du tips på hur du undviker en del av alla fallgropar som kan uppenbara sig för dig i din chefsroll.

Peter Berg, ledarskapsutvecklare, Ledarna
Ida Zetterqvist-Hoel, enhetschef Rättspsykiatrin i Trelleborg, vinnare av Guldkransen 2017

Tid och plats: 15 november klockan 13.50-14.50 i sal A3-4

Vi finns på plats under mässans tre dagar. Välkommen till monter B01:14 för att prata och ställa frågor om villkoren som chef i offentlig sektor.

Ledarna och Kvalitetsmässan på Twitter: #kvalitetsmässan #ledarna

Om Kvalitetsmässan

Kvalitetsmässan är Europas största konferens och fackmässa om verksamhets- och samhällsutveckling. Mässan äger rum varannat år på Svenska Mässan i Göteborg. De bästa förnyelseprojekten presenteras och diskuteras med utgångspunkt i hur de offentliga verksamheterna och det svenska samhället kan bli bättre och effektivare.

Läs mer och anmäl dig på Kvalitetsmässans webbplats