Fler nyheter
Nyhet 13 december 2021

Nytt för egenföretagare hos Ledarna

Självklart finns vi på Ledarna för dig som är egenföretagare. Nu har vi tagit fram fler tjänster och stöd specifikt utformade för dig – till exempel banktjänster och försäkringar. I januari är du välkommen till ett webbinarium där vi berättar mer.

Nytt för dig som är egenföretagare och medlem i Ledarna:

  • Karriärrådgivning och chefscoachning. Från 1 januari 2022 kan du som egenföretagare boka tid för karriärrådgivning och chefscoachning.
  • Banktjänster hos SEB som förenklar din vardag. Det ger också tillgång till Ledarnas medlemsrabatt på grön billeasing och vanlig billeasing.
  • Försäkra företaget hos Trygg-Hansa – och bilen och dig själv. Förmånlig företagsförsäkring till 30 procents rabatt det första året.

På sidan Egenföretagare hos Ledarna läser du mer om alla tjänster och hittar länkar till våra samarbetspartners.

Välkommen till webbinarium

Tisdag den 25 januari 2022 klockan 9–10.15 berättar vi om vårt utökade erbjudande till egenföretagare. Trygg-Hansa, SEB och Cross Advokatbyrå presenterar sina verksamheter och hur de kan stötta dig som egenföretagare.

Dessutom: SEB:s privatekonom Américo Fernández summerar ekonomiåret 2021 och ger sin syn på det ekonomiska klimatet för 2022.

Psst. Berätta för oss att du är egenföretagare så kan du vara säker på att inte missa information som rör dig. Allt som behövs är ett snabbt kryss i det här formuläret

Tidigare nyheter för egenföretagare

Nu kan du som egenföretagare försäkra företaget

Fler tjänster för dig som är egenföretagare