Fler nyheter
Nyhet 13 november 2023

Stärk din position som chef med Ledarna på Kvalitetsmässan

Ledarna finns på plats under Kvalitetsmässan den 21–23 november i Göteborg för att ge besökarna en unik inblick i ledarskapets möjligheter och utmaningar inom offentlig sektor.

Du hittar oss i monter B08:13. Kom förbi för en dos inspiration och träffa våra experter inom chefs- och ledarskap. Vi har även med oss det senaste numret av tidningen Chef, med särskilt fokus på offentlig sektor.

Som det enda facket i Sverige som enbart riktar sig till chefer bär Ledarna ett klart och tydligt uppdrag. Vi anser att chef är ett yrke i sig, eftersom det kräver specifika kunskaper, färdigheter och en förmåga att navigera i komplexa organisationer. Det handlar inte bara om att leda människor, utan också om att driva förändring, skapa visioner och bygga kulturer.

I vår monter presenterar vi våra produkter och tjänster särskilt anpassade för chefer inom offentlig sektor. Vi har experter på plats för att diskutera de specifika utmaningar och möjligheter som chefer i offentlig sektor står inför.

Om mässprogrammet

En av aktiviteterna i Ledarnas program på mässan är seminariet Välfärdens ledarskap. Investera i din chefsutveckling. Här får deltagarna ta del av de senaste trenderna inom ledarskap och får chansen att upptäcka knepen som kan göra ett cv bättre och sätta ord på ens prestation och kompetens. Med insikter från aktuella Novus-undersökningar, där svenska chefer delat sina bästa tips, erbjuds en kombination av inspiration och konkreta råd. Träffa även Ylva M Andersson, som med sin mångåriga bakgrund som chef inom mediebranschen ger insikter i hur man som chef kan navigera de kritiska första 100 dagarna, en period som är avgörande eftersom den sätter tonen för ditt ledarskap.

Se hela vårt program: Kvalitetsmässan

Välkommen till monter B08:13

Så om du är chef och siktar på en framgångsrik karriär, är monter B08:13 platsen för dig på Kvalitetsmässan 2023. Det är också en utmärkt chans att möta andra chefer. Ledarna ser fram emot att träffa dig och hjälpa dig att forma din framtid som chef och ledare inom offentlig sektor. Vi kommer också att lotta ut ledarskapskurser från Chefakademins utbud, en utlottning alla våra medlemmar kan delta i.

Om du inte redan är medlem, ta chansen att bli det på mässan (eller läs mer nu direkt: Medlemskap).