Fler nyheter
Nyhet 15 december 2017

Upptäck vårens kurser och seminarier

Nu finns vårens kurser och seminarier för chefer att boka. Två av nyheterna är Överlev lönerevisionen med värdighet och Coacha i vardagen.

Vårens första nyhet i kursutbudet är seminariet Överlev lönerevisionen med värdighet. Hur hanterar du lönerevisionen om du inte har gjort allt du borde under året? Du får med dig praktiska verktyg som hjälper dig att genomföra en lönerevision, från dina egna och medarbetarnas förberedelser fram till efterarbetet.

En annan nyhet handlar om att träna coachningsförmågan: Coacha i vardagen. Kom igång genom att träna tillsammans med andra chefer. Vi  tipsar om hur du kan undvika de vanligaste fällorna och hur du får den du coachar att se möjligheter istället för problem.

Den sista nyheten i programmet är inte helt ny. Interkulturellt ledarskap hette tidigare Bli en multi-kultiledare. Förutom det nya namnet, har kursen delvis fått ett nytt innehåll när den nu återkommer under våren 2018. Målet med kursen är att du ska bli bättre på att rekrytera och leda mångkulturellt.

Hitta och boka ledarskapsutbildning