Fler nyheter
Nyhet 31 maj 2021

Webbinarium: Styrning och ledarskap för att förstå framtiden

Välkommen till ett kostnadsfritt webbsänt seminarium som diskuterar vad som krävs av ledare i tider av omställning för att kunna skapa engagemang för det nya.
Ledarnas förbundsordförande Andreas Miller i webbinarium om ledarskap för framtiden.

Vilka krav ställs på ledarskapet när affärsmodeller ska bli hållbara och nya produkter och tjänster mejslas fram? I seminariet diskuteras vad som krävs av ledare i tider av omställning för att kunna skapa engagemang för det nya, men också möta den oro som uppstår när verkligheten förändras.

En tydlig styrning och ett framåtlutat ledarskap är avgörande när affärsmodeller ska bli hållbara. Svenskt näringsliv befinner sig just nu i en situation där förändringsbenägenhet är avgörande för framgång.

I sändningen diskuteras också vilka möjligheter digitaliseringen skapar. Nya sätt att samla in stora mängder data kan ge bättre beslutsunderlag, uppföljning kan göras på ett mer effektivt sätt – men vad krävs av ledare för att de nya möjligheterna ska integreras i verksamheten?

Talare:

  • Georgi Ganev, vd Kinnevik
  • Christina Båge Friborg, hållbarhetsdirektör SSAB
  • Andreas Miller, förbundsordförande, Ledarna
  • Frida Emilsson, grundare och operativ chef, Worldfavor
  • Hanna Wennberg, kommunikations- och hållbarhetsdirektör, Adapteo
  • Alexandra Lubavs, senior director pre-sales, Northern Europe Citrix

Om seminariet

Seminariet ingår i en serie som handlar om hur bolag kan hantera klimat- och hållbarhetsutmaningarna på ett affärsmässigt sätt. Arrangörer är Aktuell Hållbarhet och Dagens industri.