Alexander Bard: Låt medarbetarna privatsurfa på arbetstid

Alexander Bard uppmuntrar i premiäravsnittet av @Work till privatsurf på jobbet eftersom det kan främja kreativiteten. Se Bards råd till cheferna!

@Work pratar sociala medier med Bard som levererar framtidsspaningar och spår vilka vinnarna blir i takt med att nya digitala tjänster växer fram.

Elaine Eksvärds ledarskapstips

I varje program ger ledarskaps- och retorikexperten Elaine Eksvärd sina bästa tips utifrån en känd person. Se hur centerpartiets ledare Annie Lööf gått från klarhet till klarhet. Vad kan du som chef lära?

*färsk undersökning bland 4 000 svenskar, genomförd av Inizio.

Ledarna tipsar! Stärk ditt varumärke

Att vara chef innebär att du även förknippas med en viss typ av ledarskap. Precis som för traditionella varumärken, bidrar du till associationer. Ett sätt att påverka hur du uppfattas är hur du agerar i sociala medier. Vår karriärguide hjälper dig att tänka igenom hur du kan stärka ditt personliga varumärke som chef, både i och utanför digitala kanaler.

Ledarna tipsar! Gör ledarprofilen

Ett tips på nästa steg är att göra ledarprofilen. Genom att svara på frågor om ditt ledarskap kan du enklare formulera dig i cv:t eller kanske beskriva din person i en team-presentation.