Kurser, utbildningar och seminarier för chefer

I ditt medlemskap hos oss ingår ett brett utbud av chefsutbildningar och seminarier i olika format. Boka din utbildning, eller läs mer om hur de skiljer sig åt.

Boka kurser och seminarier


Utveckla ditt ledarskap med oss. Våra kurser och seminarier ges över hela landet och inom många ämnen.

Hitta och boka

Webbinarier direkt eller senare


Utvecklas när det passar dig. Våra webbinarier kan du ofta se i efterhand. Just nu ser du exempelvis webbinarier om konflikthantering och att leda förändring.

Till webbinarierna

Chefsutbildning ingår

Vi erbjuder chefsutveckling i olika format: Fysiska hel- och halvdagskurser, föreläsningar och workshops. Digitala livekurser, webbinarier och e-learning på aktuella teman som stöd för dig i din chefsvardag.

Det kan exempelvis handla om arbetsrätt, arbetsmiljö, ny som chef, rekrytering, lönesättning, diskriminering, verksamhetsutveckling och karriärplanering.

Vi håller även kortare webbinarier och workshops som fångar upp aktuella ämnen som vi vet att många chefer vill ha inspiration kring. Allt ingår i ditt medlemskap hos oss.

På grund av pandemin är fysiska kurser och seminarier pausade tills vidare. Så snart det är möjligt håller vi sådana utbildningar igen.

Vill du också bli en bättre chef med våra kurser, men är inte medlem? Ansök om medlemskap!

Fysiska och digitala kurser

På våra kurser får du vägledning kring hur du kan jobba med en specifik process eller situation. Vägledningen varvas med övningar, individuellt eller i grupp, för att du som chef också ska få möjlighet att lära av andra chefer. Kurserna leds av våra egna experter som har lång erfarenhet av ledarskap och chefsfrågor.

Föreläsningar och webbinarier

Vi erbjuder fysiska föreläsningar och digitala webbinarier med inbjudna föreläsare inom aktuella ämnen. Webbinarierna spelas in för att du som medlem även ska kunna se dem i efterhand.

Workshops

Vi erbjuder workshops där du arbetar tillsammans med andra chefskollegor runt ett aktuellt tema eller utmaning du står inför i din chefsvardag

E-kurser

Vi har e-kurser inom olika områden där du som medlem på egen hand och när det passar dig genomför kursen digitalt. Till e-kurserna.

Utbildning för företrädare

Som företrädare för våra medlemmar har du tillgång till flera utbildningar som hjälper dig att utvecklas i din roll. Lär dig till exempel mer om arbetsrätt och förhandlingsteknik, i både teori och praktik. Kurserna ger dig också tillfälle att knyta kontakter med andra företrädare.

Ledarskapsutbildning

Effektiva ledare skapar framgångsrika organisationer. Förstärk ditt ledarskap med en fördjupande utbildning. Som medlem får du rabatt när du bokar utbildning via Chefakademin.

Som medlem i Ledarna får du rådgivning och stöd, utveckling och trygghet. I medlemskapet ingår bland annat:

  • Avtalsgranskning
  • Kurser och seminarier
  • Karriärrådgivning
  • Inkomstförsäkring

Alla tjänster ingår i din månadsavgift. Hos oss blir du en bättre chef.