Avbokningsregler för kurser och seminarier

Om du blir sjuk eller får annat förhinder är det viktigt att du avbokar din plats så tidigt som möjligt. Då kan vi erbjuda platsen vidare till de som skrivit upp sig på reservlistan.

Många vill ta del av våra kurser och seminarier och vi har nästan alltid medlemmar på kö som inte fått en ordinarie plats.

Ledarnas kurser och seminarier är en förmån för medlemmar i Ledarna, om inte annat anges i beskrivningen av kursen.

Utveckla ditt ledarskap med Ledarna. Ansök om medlemskap – förutom kurser och webbinarier ingår bland annat inkomstförsäkring, avtalsgranskning och karriärrådgivning i medlemskapet.

Avboka senast 24 timmar före kursen

Om du får sent förhinder, kan du överlåta din plats till en kollega eller vän som är medlem i Ledarna. Avbokar du mindre än 24 timmar före aktiviteten, och inte överlåter platsen till någon annan, debiterar vi dig med 500 kronor.

Länk till avanmälan hittar du i den e-postbekräftelse som skickades till dig när du anmälde dig.

Delta på hela aktiviteten

Våra kurser och seminarier bygger på ett aktivt deltagande från dig och tillsammans med andra chefskollegor arbetar ni ofta tillsammans i mindre grupper. Därför är det viktigt för gruppen och kursprocessen att du deltar under hela aktiviteten.

Personuppgifter

Vi sparar uppgifter du anger i samband med anmälan för att kunna tillgodose dina behov vid det specifika tillfället. Vi använder dem även för att skicka utvärderingsenkäter. Därefter raderas uppgifterna.

Mer information om hur vi behandlar personuppgifter hittar du här:

Personuppgifter om dig som är medlem

Personuppgifter om dig som inte är medlem

Frågor

Om du har frågor om kurser eller seminarier är du välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret. Ange att ditt ärende gäller kurser och aktiviteter.