Chefskurser och webbinarier

Utvecklas som chef med Ledarnas breda utbud av kurser och webbinarier för chefer. Här anmäler du dig till kommande kurser och webbinarier. Alla aktiviteter ingår i ditt medlemskap.
Kurs

Att leda verksamhetsutveckling

Under denna heldag får du utforska din roll i verksamhetsutvecklingen. Du får också verktyg och insikter som hjälper dig realisera verksamhetens strategi – i en snabbrörlig värld som kräver ständiga förbättringar.
Zoom, Digital livekurs, 17 augusti 2022
Malmö, 01 september 2022
Kurs

Chefen som rekryterare

Du som rekryterat någon gång, vet vilka utmaningar som kan dyka upp och hur viktigt det är att hitta rätt person. Den här kursen lär dig en metod där varje steg i rekryteringsprocessen leder till att du hittar rätt person till ditt team.
Stockholm, 23 augusti 2022
Kurs

Att leda förändring

Står du inför en förändring, eller kanske mitt i? Den här kursen hjälper dig förstå vad som händer i en förändringsprocess. Du får också perspektiv på din roll som ledare av förändringsarbetet.
Zoom, Digital livekurs, 24 augusti 2022
Zoom, Digital livekurs, 14 september 2022
Webbinarium

Bli hållbar som chef

När du upplever chefsuppdraget som begripligt, hanterbart och meningsfullt är du också rustad för perioder av större påfrestning. Ta del av senaste forskningen.
Zoom, Webbinarium, 24 augusti 2022
Kurs

Övervinn teamets utmaningar

För att öka teamkänslan och effektiviteten behöver du först förstå vad som saknas. Under denna halvdag blir du guidad genom de orsaker som kan ligga bakom ett underpresterande team och hur du kan åtgärda dem.
Göteborg, 25 augusti 2022
Zoom, Digital livekurs, 29 september 2022
Nätverk

Chefslab: Öka innovationstakten i vardagen

På chefslab nätverkar du med andra chefer och diskuterar aktuella ämnen och dilemman. Denna gång blir du guidad av Leif Denti, som ger insikt i psykologin bakom innovation och kreativitet.
Stockholm, 25 augusti 2022
Kurs

Interkulturellt ledarskap

Att rekrytera människor från andra kulturer kan bidra positivt till ditt team och din verksamhet. Den här dagen ger dig perspektiv på normerna och hjälper dig hantera eventuella kulturkrockar.
Zoom, Digital livekurs, 30 augusti 2022
Stockholm, 15 september 2022
Göteborg, 12 oktober 2022
Malmö, 09 november 2022
Stockholm, 16 november 2022
Kurs

Konflikthantering

Bli tryggare i att hantera och förebygga konflikter på ditt jobb, genom att förstå konfliktens mekanismer. Under denna heldag lär du dig modeller och tekniker för att hitta lösningar i konflikter mellan dina medarbetare.
Göteborg, 01 september 2022
Zoom, Digital livekurs, 20 oktober 2022
Stockholm, 24 november 2022