Bli hållbar som chef

När du upplever chefsuppdraget som begripligt, hanterbart och meningsfullt är du också rustad för perioder av större påfrestning. Ta del av senaste forskningen.

Kursinformation

Typ av aktivitet: Webbinarium
Öppen för: Medlemmar
Kostnad: Webbinariet ingår i medlemskapet

Att vara chef är både stimulerande och utmanande. Många chefer upplever hög arbetsbelastning och snabba förändringar i omvärlden som gör att det ibland kan kännas svårt att räcka till.

För att hantera alla delar i ditt chefsuppdrag behöver du, utöver din egen kompetens och förmågor, ha goda organisatoriska förutsättningar för att vara hållbar på sikt och må bra. Då blir du hållbar som chef!

När du upplever chefsuppdraget som begripligt, hanterbart och meningsfullt är du också rustad för perioder av större påfrestning.

Under webbinariet presenteras forskning och studier som visar vilka faktorer som bidrar till chefers hållbarhet samt praktiska tips och råd. Det är viktigt att förutsättningarna finns för att utöva ett gott ledarskap.

Datum, tid och plats

Välj kurstillfälle och klicka på knappen för att anmäla dig.
Zoom, Webbinarium
24 augusti 2022 klockan 14.00-15.00

Om kursledarna

Anki Udd är ledarskapsutvecklare på Ledarna med expertområde hållbara chefer. Anki har för Ledarnas räkning under många år medverkat i, initierat och följt forskning som handlar om chefers organisatoriska förutsättningar i syfte att öka kunskapen och bilda opinion för att chefer ska ha rimliga förutsättningar för att hantera sina chefsuppdrag.

Anna Widing är chefsrådgivare på Ledarna och möter dagligen chefer som står inför olika utmaningar där Anna stödjer, vägleder och ger råd. Anna har mångårig erfarenhet av chefsrollen och fördjupad kompetens inom arbetsmiljöfrågor.