Nå ut med ditt budskap som chef

Bli ditt bästa jag när du ska föra fram budskap – oavsett om det är till en person eller hundra. Med hjälp av vedertagna metoder som är enkla och kreativa att använda, övar du upp dina kommunikativa färdigheter.

Kursinformation

Typ av aktivitet: Kurs
Omfattning: Heldag
Öppen för: Medlemmar
Kostnad: Kursen ingår i medlemskapet

Ledarskap handlar om att klargöra vad som ska uppnås och att påverka andra för att lyckas uppnå önskat resultat. Att påverka och klargöra är kommunikation. Som ledare förväntas du nå fram med ditt budskap till olika intressenter, ofta genom att tala inför grupp. Sällan ges tillfällen att träna dessa färdigheter. Vi föds inte till vare sig talare eller ledare utan utvecklas genom kunskap, förberedelse och träning.

Under en heldag får du kunskap och verktyg för att kunna bli ditt bästa jag när du ska föra fram budskap – oavsett om det är till en person eller hundra. Vi använder oss av vedertagna modeller och metoder som är enkla och kreativa att använda.

Du får med dig erfarenheter som du kan använda i alla sammanhang där du vill vara övertygande.

Exempel på vad du lär dig:

  • Vad sänder du med din kropp, din röst och dina ord?
  • Hur arbetar du med bildspråk?
  • Retorikens grunder
  • Fem enkla steg för bättre framförande
  • En enkel och kreativ modell

Det här kan du förvänta dig av dagen

Kursen är interaktiv. Du får konkreta verktyg som du testar på plats. Du får också träna på att övertyga andra samt att ge och få feedback. Vi arbetar individuellt och i mindre grupper. Din kunskap från dagen kan du använda både i tal och i skrift.

Vill du få ut extra mycket av kursdagen? Då rekommenderar vi att du tar med dig en presentation som du har eller ska framföra. Den kan du arbeta med praktiskt och även testa på andra deltagare i mindre grupper.

Datum, tid och plats

Välj kurstillfälle och klicka på knappen för att anmäla dig.
Göteborg, Elite Park Avenue
02 december 2022 klockan 9.00-16.00

Om kursledaren

Nina Jällgård är diplomerad ledarskaps- och organisationskonsult med 20 års erfarenhet av utbildning och grupputveckling i olika organisationer. Hon har designat och utbildat i effektiva och kreativa möten och workshops, både digitalt och i klassrummet. Hon har tidigare arbetat som chef med personal på distans i ständig förändring.