Vässa din chefskommunikation

Kommunikation är ett av de viktigaste verktygen för chefer och ledare. Förmågan att lyssna, engagera och motivera är en nyckel till framgång för chefer i alla sorters organisationer. Så vad kännetecknar lyckad kommunikation?

Webbinariet sändes 19 januari 2022 och finns att se till och med januari 2023.

Du som är medlem är välkommen att logga in för att lära dig att vässa din chefskommunikation.

Inte medlem? Ansök om medlemskap

Under många år har Berghs School of Communication arbetat med att utbilda och utveckla chefer och organisationer i Sverige och internationellt till ännu bättre kommunikatörer. Nu har du chansen att ta del av deras bästa tips om hur du som ledare kan uppnå dina affärsmål genom effektiv kommunikation.

Webbinariet leds av Joakim Thulin, strateg på Berghs, som delar med sig av insikter och konkreta verktyg som du direkt kan använda i din verksamhet.

Under webbinariet går ni igenom:

  • Hur har covid-19 förändrat kommunikationsmönster och nya generationers värderingar förändrat villkoren?
  • Vilka verktyg står till buds för att med liten insats nå stor effekt?
  • Vad är nyckeln till lyckad kommunikation?

Om föreläsaren

Joakim Thulin är kommunikationsstrateg med lång erfarenhet från både egen byrå och chefs- och specialistroller. Sedan drygt tio år arbetar Joakim som Head of Insight på internationellt prisade Berghs School of Communication, där han tidigare var utbildningschef. Han är också ansvarig för ett flertal chefsutbildningar och mentorsprogram.