Konsten att leda på scen som chef

Lär dig att locka till delaktighet och engagemang med hjälp av din retorik och ditt kroppsspråk.

Kursinformation

Typ av aktivitet: Webbinarium
Öppen för: Medlemmar
Kostnad: Webbinariet ingår i medlemskapet

Som chef står du på scen oftare än du kanske tror. Scenen kan vara längst fram i mötesrummet, dragningen på den årliga kickoffen eller i något annat sammanhang. Miljöerna kan skilja, liksom antalet människor i publiken. Men ditt framträdande är alltid lika viktigt!

I denna föreläsning får du inspiration och träning för att du ska kunna skapa magi i ditt ledarskap på scen – med dig själv som verktyg. Hur kan du locka till delaktighet och engagera deltagarna med hjälp av din kommunikation, ditt kroppsspråk och din retorik?

Webbinariet riktar sig till dig som någon gång leder möten, seminarier eller konferenser. Eller med andra ord; alla chefer.

Datum, tid och plats

Just nu finns inga inplanerade tillfällen

Om föreläsaren

Åsa Lindell har en bakgrund som kommunikationschef, miljöchef, förändringsledare och organisationskonsult. Idag är hon föreläsare, moderator, facilitator och ledarutvecklare. Åsa brinner för dialog, goda möten och att hitta synergier mellan människor. Hon tillhör Sveriges mest populära föreläsare och moderatorer och brukar beskrivas som engagerad, närvarande och lyssnande. När Åsa inte står på scen lever hon sin passion och leder vandringsgrupper i när och fjärran, helst i Alperna.