Upskill och reskill: Skapa en lärande kultur

Ta din kompetens till nästa nivå! Ledarna erbjuder dig ett webbinarium om upskilling och reskilling, en av de mest aktuella frågorna för chefer och ledare idag.

Kursinformation

Typ av aktivitet: Webbinarium
Öppen för: Medlemmar
Kostnad: Webbinariet ingår i medlemskapet

Webbinariet leds av Pär Lager och Marie Hallander Larsson. Tillsammans går de igenom en femstegsmodell för att skapa en lärandekultur, hur du kan möta utmaningar och hitta lösningar.

Pär Lager är en av Nordens främsta experter inom ledarskap, lärande och utveckling. Hans breda erfarenhet inom området har gjort honom till en mycket uppskattad föreläsare och innovatör.

Marie Hallander Larsson är hr-direktör på Akademiska Hus, har lång erfarenhet inom hr och är en efterfrågad föreläsare och utbildare kring modernt hr-arbete och ledarskapsfrågor. 

Webbinariet baseras på Pär Lagers bok Upskill och reskill, som blev utsedd till årets hr-bok 2022.

Under webbinariet får du lära dig:

  • Hur du skapar en lärandekultur i organisationen.
  • En femstegsmodell för att uppnå en effektiv lärandekultur.
  • Utmaningar och möjliga lösningar för att upskilla och reskilla medarbetarna.
  • Vikten av chefens roll för att främja upskilling och reskilling i organisationen.

Missa inte denna unika möjlighet att höja din kompetens och skapa en lärandekultur i din organisation.

Datum, tid och plats

Just nu finns inga inplanerade tillfällen

Om föreläsarna

Marie Hallander Larsson är hr-direktör på Akademiska Hus och har arbetat mer än 25 år i ledande befattningar. Hon har jobbat i organisationer som Pharmacia, Scandic Hotels, IBM, Wedins, Posten, Swedbank och Försäkringskassan, och har bred erfarenhet av styrelsearbete som styrelseledamot i Samhall, Svenska Ridsportförbundet, Vapiano Restauranger, Academic Communication och Svevia. Marie har fått ett flertal utmärkelser och priser för sitt arbete som hr-chef, och är en flitigt anlitad föreläsare.

Pär Lager är en av Nordens ledande innovatörer och experter inom ledarskap, lärande och utveckling. Han har bred erfarenhet inom ledarskap, utbildning, omvärldsanalys och kommunikation. Sedan början av 2000-talet är han en av Sveriges mest uppskattade föreläsare. Pär har egen gedigen ledarerfarenhet som styrelseordförande, vd och mellanchef i börsnoterat internationellt företag, mellanstora bolag, startups och offentlig sektor.