Utveckla ditt team: Från medarbetare till medansvariga

Hur omvandlar du som chef traditionella arbetsroller till en kultur av medansvar? Följ med när Christer Olsson utforskar övergången från att vara en medarbetare till att ta fullt ansvar i sin roll.

Kursinformation

Typ av aktivitet: Webbinarium
Öppen för: Medlemmar
Kostnad: Webbinariet ingår i medlemskapet

Vill du delta men är inte medlem? Bli medlem för att anmäla dig. Som medlem får du, förutom webbinarier, bland annat karriärrådgivning, coachning och inkomstförsäkring. Allt ingår, ingen bindningstid.

Christer Olsson, föreläsare, coach och inspiratör, delar med sig av konkreta verktyg och strategier du som ledare kan använda för att uppmuntra ditt team att ta större ansvar – vilket leder till ökat engagemang, produktivitet och arbetsglädje.

Under webbinariet tar Christer Olsson upp:

  • Konsten att skapa en kultur av medansvar.
  • Verktyg för att stärka medarbetarnas initiativförmåga.
  • Hur du bygger broar mellan enheter för gemensamt ansvar.
  • Hur du leder med tillit för att skapa genuin delaktighet.
  • Vikten av autenticitet och sårbarhet för att uppnå verkligt gemensamt engagemang.

Datum, tid och plats

Klicka på knappen för att anmäla dig
Webbinarium, Zoom
17 januari 2024 klockan 9.00-10.00

Om föreläsaren

Christer Olsson är fiskarsonen som gjort sunt förnuft till sin affärsidé. Med över 30 års erfarenhet är Christer Olsson en av Nordens mest bokade föreläsare. Han har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor och därmed inspirera till handling. Med hjälp av enkla övningar och verktyg skapar Christer konkreta förändringar i vardagen, på jobbet och i relationer.Christer har lång erfarenhet av kulturutveckling, ledarskap och affärsmannaskap.