Verktyg för att lyckas med hållbar omställning

På den här kursen får du verktyg och arbetssätt som underlättar när du ska leda dina medarbetare genom både större och mindre omställningar.

Kursinformation

Typ av aktivitet: Kurs
Omfattning: Halvdag
Öppen för: Medlemmar
Kostnad: Kursen ingår i medlemskapet

Det senaste årets händelser i omvärlden visar på behovet att som chef finna nya arbetssätt för att leda verksamhet och medarbetare i osäkra tider. När problemen är stora och utmanande behöver vi tid och verktyg för att tänka om och utforska andra möjligheter.

Exempel på vad du lär dig:

  • Att arbeta med en modell utifrån en specifik situation.
  • En modell för hållbar omställning som du kan använda med dina kollegor eller medarbetare redan dagen efter kursen.

Det här kan du förvänta dig av dagen

I workshopform lär du känna ett verktyg som du kan använda för att göra en hållbar omställning i din verksamhet. Metoden ger dig möjlighet att fatta väl grundade beslut som tar hänsyn till såväl hinder som möjligheter. Verktyget går att överföra på en mindre omställning som du vill göra eller en större och mer komplex utmaning.

Datum, tid och plats

Just nu finns inga inplanerade tillfällen

Om kursledaren

Nina Jällgård är diplomerad ledarskaps- och organisationskonsult med 20 års erfarenhet av utbildning och grupputveckling i olika organisationer. Hon har designat och utbildat i effektiva och kreativa möten och workshops, både digitalt och i klassrummet. Hon har tidigare arbetat som chef med personal på distans i ständig förändring.