Boosta ditt ledarskap med mental träning

Varmt välkommen till ett webbinarium som riktar sig till dig som är på̊ jakt efter konkreta mentala verktyg och ett mindset som skapar förutsättningar för dig och alla i ditt team att må, fungera och prestera bra!

Webbinariet sändes den 4 april 2022 och finns att titta på till och med april 2023.

Du som är medlem är välkommen att logga in för att lära dig mer om hur du boostar ditt ledarskap med mental träning.

Inte medlem? Ansök om medlemskap

Det har länge varit känt att arbetslivet digitaliseras i allt högre utsträckning och var du arbetar rent fysiskt är inte längre lika viktigt. Under de två senaste åren har vi fått en helt ny vardag att hantera mentalt – både för dig som chef och för dina medarbetare.

Hur ska vi hantera allt det nya?

I webbinariet får du följa med in i en värld full av kraftfulla mentala verktyg för självledarskap, vilka har sitt ursprung i prestationspsykologisk forskning.

Föreläsaren Yamina Enedahl delar med sig av teori och mentala tekniker, varvat med hennes egna personliga erfarenheter som ledde fram till Sveriges första världsrekord i fridykning. Föreställningarna om hur vi får oss själva och andra att prestera på topp lägger grunden för det ledarskap vi utövar.

Om föreläsaren

Yamina Enedahl är mental coach och grundare av den mentala träningsappen Mindprogress resor. I mer än 20 århar hon utvecklat individer, team och organisationer till att vara högpresterande på ett hållbart sätt. Hon är återkommande expert i prestationspsykologi i bland annat TV4 Nyhetsmorgon. På vägen mot Sveriges första världsrekord i fridykning upptäckte hon kraften i mental träning.