Hur ser chefens framtida jag ut?

Inom många områden står tekniken inför avgörande genombrott som alla har en sak gemensamt: De förändrar för alltid definitionen av mänsklighet. Men vad innebär det för dig som chef?

Webbinariet sändes 15 februari 2022 och finns kvar att titta på till februari 2023.

Du som är medlem är välkommen att logga in för att jobba smartare med dagens verktyg och få en titt på morgondagens.

Inte medlem? Ansök om medlemskap

Sara Öhrvall, digitaliseringsexpert och författare, presenterar en karta över vilka förändringar som är på gång. Vad är det senaste inom digitala lösningar och hur kan chefer dra nytta av tekniken redan nu?

Tänk dig att du inte längre är begränsad av dina mänskliga sinnen och medfödda förmågor. Att du kan förutse varje långtgående konsekvens av dina handlingar och beslut. Att du kan lyfta bilar, bli friskare med åren och minnas allt. Att du kan omforma din hjärna att bli omtänksam, lugn eller genial.

Sara Öhrvall avslöjar hur banbrytande landvinningar inomdigital teknik i rasande takt kommer närmare kroppen, under huden. I boken Ditt framtida jag låter hon oss se och prova dem, bit för bit, på vår egen kropp och vår egen hjärna.

Välkommen till ett webbinarium som vägleder hur chefen:

  • Kan bli smartare, vänligare och friskare med redskap som redan finns.
  • Kan landa i vad dessa trender innebär för det nya arbetslivet
  • Kan forma morgondagens arbetsplats.

Om föreläsaren

Sara Öhrvall är en av Sveriges främsta experter på digital utveckling och har länge varit drivande inom digitaliseringsfrågor i svenskt näringsliv. Hon har haft ledningspositioner på bland annat Volvo, Bonnier och SEB, där hon har verkat i gränslandet mellan ny teknik och morgondagens mänskliga behov. Idag är hon COO för Axel Johnson-koncernen. Sara Öhrvall har suttit i styrelsen för Investor, Vinnova och Umeå universitet med flera, och startat två egna verksamheter. I dag sitter hon i styrelsen för Bonnier Books, Bonnier News, Vinnova, SNS och i international advisory board för Stockholm Resilience Centre. Hon är även ordförande i Pontus Schultz stiftelse, som verkar för ökad hållbarhet, jämställdhet och mångfald i näringslivet.