Inte tanken som räknas – tillit chefens viktigaste uppdrag

Öka tilliten i gruppen och se kreativitet, ansvarstagande och arbetsglädje öka.

Webbinariet sändes den 28 mars 2023.

Du som är medlem är välkommen att logga in för att lära dig varför tillit är chefens viktigaste uppdrag.

Inte medlem? Ansök om medlemskap

Att leda förändring och utveckling och att få människor att växa handlar i grund och botten om din förmåga att öka tilliten i de grupper som du leder. Tillit både mellan medarbetarna i gruppen och mellan medarbetarna och dig som ledare.

Allt fler studier inom arbetslivet pekar tydligt mot att ökad tillit leder till mer förändringsbenägenhet, kreativitet, ansvarstagande och inte minst arbetsglädje.

Som beteendevetare fokuserar Ami Hemviken på konkreta och tydliga beteenden och aktiviteter som du som chef och ledare kan göra för att öka tilliten. För här är det tydligt: Det är inte tanken som räknas.

Om föreläsaren

Ami Hemviken föreläser och coachar inom ledarskap och medarbetarskap. Hon möter sin publik med humor och glimten i ögat och hennes budskap är alltid förankrade i beteendevetenskapen. Ami är en flerfaldigt prisbelönt föreläsare mycket tack vare sitt unika sätt att skapa kontakt med deltagarna, såväl live som digitalt. Ami når fram och berör – genom humor, igenkänning, kunskap och genom att bjuda på sig själv.