Korta webbinarier för dig som är chef

Som medlem får du varje år 200 aktiviteter skräddarsydda för dig som chef. Bland annat webbinarier med föreläsare som inspirerar, utmanar och får dig att utvecklas i din ledarroll.

Här ser du som ännu inte är medlem ett smakprov på inspelade kortare webbinarier. Längre versioner på just de här webbinarierna och många andra finns tillgängliga direkt när du blir medlem: Inspelade webbinarier.

Ansök om medlemskap. Förutom kurser och webbinarier ingår bland annat inkomstförsäkring, avtalsgranskning och karriärrådgivning i medlemskapet.

Konflikthantering för chefer

Vad är en konflikt – och hur börjar du arbetet med att söka efter konfliktens orsaker? Tips och verktyg för att som chef bli bättre på att hantera konflikter på arbetsplatsen. 

Åsa Ottenäs är psykologen och hälsopedagogen som i många år arbetat som utbildare och föreläsare inom kommunikation, konflikthantering, grupputveckling och psykologi.

Tillit ger starka team

Vägen till utveckling, framgång och kreativitet går via grupper som upplever en hög grad av tillit. Med enkla och små verktyg – som ger stor effekt – får du större kraft ur ditt team.

Ami Hemviken föreläser och coachar inom ledarskap och medarbetarskap, med budskap förankrade i beteendevetenskap.

Förändringsresan

Vilka ska du ta med dig i förändringsarbetet – på förändringsresan? Hur ska ansvaret fördelas? Hur ska du lägga upp din resrutt – vägen mot ett mål som kanske ändrar sig?

Ylva M Andersson bjuder på sin gedigna erfarenhet av att leda transformationer i olika branscher.

Bli medlem du också

Kanske är det dags att göra som 98 000 andra chefer och bli medlem?

Har du frågor om medlemskapet är det bara att ringa 0200–87 11 11 så får du prata med någon av våra medlemsrekryterare. De kan allt om hur ett medlemskap i Ledarna gör dig till en bättre chef.