Så blir du kreativ i osäkra tider och får medarbetarna med dig

Så skapar du som chef en uthållig verksamhet genom att uppmuntra och underlätta nytänkande.

Ledarnas julvärdar. Under advent öppnar vi upp så att även du som inte är medlem kan se webbinariet. Passa på, sista dag att titta utan att logga in som medlem är 9 januari 2023. Artikel med Leif Denti: Är du på rätt plats, chefen?

Webbinariet sändes den 13 oktober 2022.

Det finns inget magiskt piller för att skapa motståndskraftiga och uthålliga verksamheter som blomstrar i osäkra tider. Men det finns några saker du som chef kan göra för att uppmuntra och underlätta nytänkande.

Välkommen till ett webbinarium där Leif Denti, forskare vid Göteborgs universitet, går igenom hur kreativa lösningar uppstår och vad du som chef kan göra för att tänka nytt. Du är tack och lov inte ensam – men hur ska du som ledare egentligen göra för att få med dig andra på förändringsresan?

Under webbinariet går Leif igenom några vanliga myter kring kreativitet och tar ned ordet på jorden. Du får med dig en formel för att hitta nya lösningar på dina utmaningar och hjälpsamma tips på vägen.

Om föreläsaren

Leif Denti är psykologiforskare vid Göteborgs universitet och en av Sveriges mest anlitade innovationsföreläsare. Han är aktuell med en ny bok på temat innovationspsykologi.