Så leder du i det hybrida arbetslivet

Pandemin har bevisat att kontoret inte längre är den enda arbetsplatsen, jobbet kan i de flesta fall utföras var och när vi vill. Men för att få det hybrida arbetslivet att fungera krävs förändringar både i ledarskap och i medarbetarskap.

Webbinariet sändes den 8 juni 2022 och finns att titta på till och med juni 2023.

Du som är medlem är välkommen att logga in för att lära dig mer om att leda i hybrid arbetsmiljö.

Inte medlem? Ansök om medlemskap

Karin Zingmark inspirerar på temat morgondagens arbetsliv, där tillit och kommunikation blir grundläggande för att mötas, samarbeta och få jobbet gjort. Med erfarenhet från sina år på Microsoft, där kontoret gick från att vara en arbetsplats till att vara en mötesplats, ger Karin konkreta tips och tricks samt inspirerande exempel från verkligheten.

Om föreläsaren

Karin Zingmark är utsedd till en av Sveriges mest populära talare. Hon ger konkreta tips inom ledarskap och kommunikation i en uppkopplad värld. Karin har lång erfarenhet av förändringsledning från ledande roller i olika branscher, nu senast i rollen som marknadschef på Microsoft i Sverige.

Författare till två böcker: Maxa snacket (Liber 2017) och Maxa modet (Liber 2020). Karin är aktiv i en rad olika styrelser, är certifierad facilitator av Hyper Island och har en certifiering i neuroledarskap från Neuroleadership Institute.