Tre nycklar för att leda i ständig förändring

Lär dig att leda i tvära kast och förändrade förutsättningar – och samtidigt frigöra medarbetarnas fulla kapacitet.

Ledarnas julvärdar. Under advent öppnar vi upp så att även du som inte är medlem kan se webbinariet. Passa på, sista dag att titta utan att logga in som medlem är 9 januari 2023. Artikel med Ylva M Andersson: Vänj dig vid en rörlig omvärld.

Webbinariet sändes den 26 oktober 2022.

Vår tids tvära kast, snabba ryck och förändrade förutsättningar innebär att organisationer måste förstärka sin förmåga till kreativitet och fantasi. Hur ska du som chef leda i denna turbulens och röra?

Välkommen till ett webbinarium som riktar sig till chefer som letar efter nya strategier för att navigera i ständig förändring.

Den som vill fortsätta att vara konkurrenskraftig och framgångsrik behöver hela tiden utveckla nya idéer och koncept som skapar värde och affärsnytta. Annars riskerar du att bli omsprungen.

På webbinariet ger ledarskapsexperten och tidigare mediechefen Ylva M Andersson tips om hur du frigör organisationens – och varje medarbetares – fulla kapacitet med fokus på tre saker: kreativitet, kollektiv intelligens och kommunikation.

Om föreläsaren

Ylva M Andersson har gedigen erfarenhet av att leda transformationer i olika branscher och stötta organisationer att möta ett arbetsliv i ständig förändring. Ylva är utbildad journalist och har haft tunga chefsbefattningar på flera av de största mediehusen såsom TV4, Sveriges Radio och Sveriges Television. Sedan 2016 driver Ylva bolaget MAY Strategies, som utvecklar ledare och deras team.