Tre nycklar för att leda i ständig förändring

Lär dig att leda i tvära kast och förändrade förutsättningar – och samtidigt frigöra medarbetarnas fulla kapacitet.

Webbinariet sändes den 26 oktober 2022 och finns att titta på till och med oktober 2023.

Du som är medlem är välkommen att logga in och lära dig hur du leder i förändring.

Inte medlem? Ansök om medlemskap

Vår tids tvära kast, snabba ryck och förändrade förutsättningar innebär att organisationer måste förstärka sin förmåga till kreativitet och fantasi. Hur ska du som chef leda i denna turbulens och röra?

Välkommen till ett webbinarium som riktar sig till chefer som letar efter nya strategier för att navigera i ständig förändring.

Den som vill fortsätta att vara konkurrenskraftig och framgångsrik behöver hela tiden utveckla nya idéer och koncept som skapar värde och affärsnytta. Annars riskerar du att bli omsprungen.

På webbinariet ger ledarskapsexperten och tidigare mediechefen Ylva M Andersson tips om hur du frigör organisationens – och varje medarbetares – fulla kapacitet med fokus på tre saker: kreativitet, kollektiv intelligens och kommunikation.

Om föreläsaren

Ylva M Andersson har gedigen erfarenhet av att leda transformationer i olika branscher och stötta organisationer att möta ett arbetsliv i ständig förändring. Ylva är utbildad journalist och har haft tunga chefsbefattningar på flera av de största mediehusen såsom TV4, Sveriges Radio och Sveriges Television. Sedan 2016 driver Ylva bolaget MAY Strategies, som utvecklar ledare och deras team.