Upskill och reskill: Skapa en lärande kultur

Ta din kompetens till nästa nivå! Ledarna erbjuder dig ett webbinarium om upskilling och reskilling, en av de mest aktuella frågorna för chefer och ledare idag.

Webbinariet sändes den 4 maj 2023.

Du som är medlem är välkommen att logga in och lära dig att skapa en lärande kultur.

Inte medlem? Ansök om medlemskap

Webbinariet leds av Pär Lager, en av Nordens främsta experter inom ledarskap, lärande och utveckling. Hans breda erfarenhet inom området har gjort honom till en mycket uppskattad föreläsare och innovatör.

Pär berättar om en femstegsmodell för att skapa en lärandekultur, hur du kan möta utmaningar och hitta lösningar. Webbinariet baseras på hans egen bok Upskill och reskill, som blev utsedd till årets hr-bok 2022.

Under webbinariet får du lära dig:

  • Hur du skapar en lärandekultur i organisationen.
  • En femstegsmodell för att uppnå en effektiv lärandekultur.
  • Utmaningar och möjliga lösningar för att upskilla och reskilla medarbetarna.
  • Vikten av chefens roll för att främja upskilling och reskilling i organisationen.

Missa inte denna unika möjlighet att höja din kompetens och skapa en lärandekultur i din organisation.

Om föreläsaren

Pär Lager är en av Nordens ledande innovatörer och experter inom ledarskap, lärande och utveckling. Han har bred erfarenhet inom ledarskap, utbildning, omvärldsanalys och kommunikation. Sedan början av 2000-talet är han en av Sveriges mest uppskattade föreläsare. Pär har egen gedigen ledarerfarenhet som styrelseordförande, vd och mellanchef i börsnoterat internationellt företag, mellanstora bolag, startups och offentlig sektor.