Frukostseminarium för chefer och ledare inom it

Tack till alla som kom till seminariet! Ta del av talarnas presentationer.

Talarpresentationer:

Hur leder du på bästa sätt när digitaliseringen transformerar verksamheter i grunden? När tekniken ger verksamheter nya möjligheter att bygga nya tjänster och affärsmodeller, effektivisera och automatisera? Samtidigt som kompetensbrist, förändringsmotstånd och gamla system hindrar utvecklingen.

Digitaliseringen placerar it-proffsen i hjärtat av verksamheten. Chefer och ledare inom it förväntas vara innovatörer som kan förklara och genomföra vidareutvecklingen av digitalt drivna affärer och förväntningarna på it-avdelningens leveranskapacitet är hög.

På frukostseminariet fokuserar vi på två av de största ledarskapsutmaningarna inom it just nu: Att säkra kompetensen samt att arbeta i och leda högpresterande tvärfunktionella team.

  • Zacharias Elinder, Marketing Technologist på Tre, berättar om hur de vände upp och ner, och ut och in, på organisationen för att bygga tvärfunktionella team med ansvar för en enhetlig kundupplevelse. De mötte förändringens alla utmaningar. Nu lyckas de ta fram nya lösningar på rekordtid.
  • Robert Lönn, Business Intelligence Manager på Tre, berättar hur de arbetar för att ha rätt kompetens på plats.

Föreläsningen följs av en paneldiskussion, som stärks upp av:

  • Christer Berg, verksamhetschef på Dataföreningen, delar med sig av sina tankar om hur it-branschen kan möta utmaningen med kompetensbristen.
  • Christina Werner, chefsutvecklare på Ledarna, delar med sig av sina ledarskapskunskaper och erfarenheter runt att skapa högpresterande team och kompetensbaserad rekrytering.

Vi bjuder på frukost.

Tid: Onsdag 20 november klockan 8.30–9.30 (frukost serveras från klockan 8.00).
Plats: Sveriges snyggaste kontor 2019: Tres huvudkontor, Entrétorget 5, vid Globen.

Agenda:
8.00 Frukost och mingel
8.30 Föreläsning
9.15-9.30 Paneldiskussion

Frukostseminariet är en del av Ledarnas satsning på it-chefer och anordnas i samarbete med Tre och Dataföreningen.

Så hanterar vi dina personuppgifter. I samband med detta seminarium kan vi komma att dela dina personuppgifter med Dataföreningen.

tre-ledarna-dataforeningen-loggor.png

Vi förstår dina utmaningar som chef

Hos oss får över 98 000 chefer inkomstförsäkring, trygghet, utveckling och möjlighet till nätverkande. Bli medlem i Ledarna du också.