Ledarna ger mig tips inför medarbetarsamtalen

Anna-Carin Karlsson jobbar som architecture program manager på Volvo Cars i Torslanda. Hon tycker att medlemskapet i Ledarna har gett henne en unik hjälp och coachning i sitt ledarskap.

Varför är du medlem i Ledarna?

Jag är medlem i Ledarna för att det ger mig unik hjälp och coachning i mitt ledarskap. Jag får till exempel stöd som ledare vid en eventuell konflikt med underställd personal. Extra bonus är att tidningen Chef ingår i medlemskapet.

Vilka av Ledarnas tjänster har du nyttjat?

Jag har deltagit i ett flertal kurser och seminarier samt nyttjat tjänster som chefsrådgivning, Lönekollen och ledarna.se.

På vilket sätt har det hjälpt dig i din chefsroll?

Ledarnas tjänster har bland annat hjälpt mig att ha koll på att jag har rätt lön. Jag har fått tips inför medarbetarsamtalen och medlemskapet har utvecklat mig som förtroendevald.

Varför skulle du rekommendera Ledarna till en chefskollega?

Jag rekommenderar Ledarna till mina chefskollegor för att Ledarna är det självklara valet för chefer, och andra med ledande uppdrag. Det är fokusering på individ och ledarskap!

Koll på lönen med Lönekollen


Har du koll på din lön? Här hittar du Sveriges mest detaljerade lönestatistik för chefer. Gör Lönekollen och jämför din lön med vad andra chefer tjänar.

Bli medlem

Gör Lönekollen