Bli medlem i Ledarna

Som medlem i Ledarna ger vi dig som chef bättre förutsättningar att göra ditt jobb. I medlemskapet ingår allt från inkomstförsäkring och fackliga tjänster till karriär- och ledarskapsutveckling. Hos oss får du råd och stöd både i uppdraget som chef och kring din egna anställning. Fyll i formuläret nedan och ansök om medlemskap redan idag!

Vi ger dig som chef bättre förutsättningar att göra ditt jobb.

I medlemskapet ingår allt från inkomstförsäkring och fackliga tjänster till karriär- och ledarskapsutveckling. Hos oss får du råd och stöd både i uppdraget som chef och kring din egna anställning. Läs mer om allt du får som medlem

Fyll i formuläret nedan och ansök om medlemskap redan idag!

Bransch*
Medlem i annat förbund?*

Månadsavgift

296:-

Exkl. a-kassa.

Välj en bransch
Personnummer (ååmmddxxxx)*
Telefonnummer*
E-postadress*
Titel*
Arbetsgivare*
Arbetsgivares postort*

Hos oss blir du en bättre chef

Ledarna finns där för dig i alla typer av chefsfrågor. Gör som över 90 000 andra chefer. Bli medlem i Ledarna – Sveriges chefsorganisation.
Se allt du får som medlem!

Kurser och seminarier

Som medlem i Ledarna har du, helt kostnadsfritt, tillgång till en mängd intressanta kurser och seminarierVarje termin har vi över 50 aktiviteter på fler än 20 orter över hela Sverige.

Karriärrådgivning

Har du mer att ge, men vet inte hur du ska gå vidare? Som medlem i Ledarna får du kostnadsfria rådgivningssamtal med våra erfarna karriärrådgivare.

Personlig chefsrådgivning

Ledarnas chefsrådgivning erbjuder personlig och professionell chefsrådgivning och förhandlingsstöd till dig som är medlem.

Inkomstförsäkring

I ditt medlemskap ingår en försäkring som försäkrar din inkomst upp till 80 000 kronor/månad. Ersättning kan utbetalas i upp till 100 ersättningsdagar. Ledarnas inkomstförsäkring ger dig ekonomiskt skydd om du blir ofrivilligt arbetslös.

Chefslönestatistik

Som medlem kan du enkelt jämföra din lön med andra chefers lön. Ledarnas lönestatistik för chefer är marknadens mest omfattande och visar löneläget för befattning och bransch.

Tidningen Chef

Som medlem i Ledarna får du tidningen Chef där du kan läsa viktiga nyheter och ta del av råd och metoder som du kan använda i ditt arbete. Tidningen Chef är Nordens största ledarskapstidning – både på papper och digitalt.

Avtalsgranskning

Som medlem kan du när som helst kan kontakta vår Chefsservice för personlig rådgivning och avtalsgranskning.Våra Chefsrådgivare vet vad du bör undvika eller lägga till i ditt anställningsavtal.

Stöd i förhandling

Ledarna erbjuder personlig och professionell chefsrådgivning och stöd i förhandling. Som medlem kan du få kostnadsfritt juridiskt biträde i rättsprocesser.

Din ledarprofil

Få inspiration och vägledning i ditt ledarskap genom att ta ställning till olika påståenden som vägs ihop till en ledarprofil. Resultatet kan du exempelvis använda när du söker jobb, förbereder ditt utvecklingssamtal eller skriver ditt cv.

Chefscoachning

Vill du ha nya perspektiv på dina chefsutmaningar i vardagen och möjlighet att reflektera över ditt ledarskap? Diskutera dina utmaningar med någon av våra chefscoacher.

Person- och sakförsäkringar

Som ny betalande medlem i Ledarna får du ett grundläggande försäkringsskydd helt kostnadsfritt under de tre första månaderna. Du får även tillgång till förmånliga försäkringar för ditt hem, dina saker och din bil.

Vill du veta mer? Se allt du får som medlem!