Så använder vi kakor på ledarna.se

En kaka (cookie) är en textfil som lagras på din enhet via din webbläsare. På ledarna.se använder vi kakor för att kunna erbjuda relevant innehåll och fungerande tjänster.

Varför använder Ledarna kakor?

Kakorna används för att komma ihåg dina inställningar och preferenser. De bidrar också till att våra tjänster fungerar som de ska och hjälper oss när vi analyserar användandet av webbplatsen så att vi kan förbättra den. Kakor gör också att vi kan visa personaliserat innehåll och annonser.

Vissa av våra kakor är en förutsättning för att vi ska kunna leverera tjänster som ingår i medlemskapet.

Du bestämmer

Det är du som bestämmer vilka kakor som ska användas på ledarna.se. Vissa kakor är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera och dessa kan du inte välja bort.

Du kan när som helst ta tillbaka ditt samtycke via länken Anpassa mina val av kakor som finns längst ner på alla sidor eller här: 

Google Recaptcha

Vi använder Google Recaptcha på sidan Kontakta oss för att skydda oss mot automatiserad spam. Recaptcha används för att avgöra om data som skickas in kommer från en person eller ett automatiserat program.

Recaptcha analyserar en mängd information, exempelvis ip-nummer, hur länge ditt besök varar, musrörelser, cookies och annat. Informationen som analyseras används inte i marknadsföringssyfte.

Vi anser att användandet av Recaptcha har stöd i Dataskyddsförordningen eftersom det handlar om en intresseavvägning enligt artikel 6 1 p f) och artikel 9, 2 p g), nämligen om innehavarens intresse av att skydda sig från automatiserad spam och andra attacker.