Tipsa om medlem

Vet du en chef som skulle ha nytta av att vara medlem i Ledarna? Tipsa oss!

Fyll i formuläret så ringer vi upp den du tipsat om och berättar mer om medlemskapet. Tänk på att först prata med den du vill tipsa om, för att få tillåtelse att skicka in kontaktuppgifterna.

Vem vill du tipsa om?

Om dig som tipsar

När du godkänner villkoren samtycker du till att Ledarna registrerar de personuppgifter du lämnar till oss. Du godkänner även att uppgift om ditt namn lämnas i samband med att vi kontaktar den person du tipsar om. Vi rekommenderar att du först informerar den du tipsar om att vi kommer kontakta honom eller henne. Om du som tipsar inte är medlem i Ledarna idag och har fyllt i telefonnummer och e-postadress kan vi komma att kontakta dig för att undersöka om du har behov av våra tjänster. Uppgifter kan även komma att inhämtas från eller lämnas ut till annan, såsom Ledarnas a-kassa och försäkringsbolag, exempelvis vid administration av arbetsmarknads- och medlemsförsäkringar, samt för att kunna erbjuda dig övriga tjänster och produkter som är kopplade till ett medlemskap i Ledarna.

Rättelse och insyn

Om du vill ta del av de uppgifter som vi registrerat om dig eller har andra frågor kan du kontakta vår medlemsadministration på telefon 0200-87 11 11 eller skicka e-post till ledarna@ledarna.se.