Välkommen till Ledarna

Allt vi gör utgår från dig i din roll som chef och alla tjänster ingår. Se filmen där några av Ledarnas medarbetare berättar mer om vad du kan förvänta dig av ditt medlemskap.

Filmen i korthet

Som medlem i Ledarna kan du känna dig trygg. Inkomstförsäkringförhandlarstöd och alla andra tjänster ingår i din medlemsavgift.

Här på ledarna.se hittar du digitala kurser, tester som Ledarprofilen och Chefskompassen, filmer och poddar och mycket annat relevant för dig som chef – alltid tillgängligt när det passar dig.

I filmen träffar du:

Erica Ropero, försäkringsexpert. Hon berättar om inkomstförsäkringen och förhandlarstödet som ingår i din medlemsavgift. Du har också tillgång till Samtalsstöd dygnet runt om du upplever att det är lite mycket och du behöver hjälp att sortera tankarna.

Bert Niklasson, chefsrådgivare. Medarbetarna på chefsrådgivningen är vana att hantera alla möjliga frågor som rör vardagen som chef. Vanliga frågeställningar rör omorganisation, lön och förmåner och den egna anställningen. Självklart täcker rådgivningen in båda chefsperspektiven: Din roll som chef och din roll som anställd.

Sekou Camara, chefsrådgivare. Alla som arbetar på rådgivningen har egen chefserfarenhet.

Peter Berg, chefsutvecklare. Genom kurser, seminarier och workshops hjälper vi dig att utvecklas som chef. Vi utgår alltid ifrån dig som individ.

Christina Werner, chefsutvecklare. Bygg ditt varumärke som chef genom seminarier och personlig karriärrådgivning. Vi vet hur du skapar en Linkedinprofil och förbereder dig inför jobbintervjun. Ledarprofilen ger dig svar på vad som är dina styrkor och bra egenskaper att lyfta när du träffar din nästa arbetsgivare.

Förbundsordförande Andreas Miller hälsar dig varmt välkommen som medlem. Hos oss blir du en bättre chef.