Studerandemedlemskap

Som studerandemedlem i Ledarna får du tillgång till aktuell och relevant kunskap om ledarskap. Du får också en rad tjänster och produkter som hjälper dig att förbereda dig på ett yrkesliv som chef.

Bara 108 kronor per år – första året kostnadsfritt

Det här får du som studerandemedlem

Ansökan om studerandemedlemskap

Uppgifter markerade med stjärna (*) måste fyllas i.

Personuppgifter

Studier

Genom att ansöka om medlemskap i Ledarna samtycker du till att Ledarna registrerar de personuppgifter du lämnar till oss. Vi använder uppgifterna för att kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig och tillvarata dina intressen rörande arbetsrätt, anställnings- och lönevillkor med mera. För dessa ändamål kan uppgifter även inhämtas från eller lämnas ut till annan, såsom Ledarnas a-kassa och försäkringsbolag, exempelvis vid administration av arbetsmarknads- och medlemsförsäkringar, samt för att kunna erbjuda dig övriga tjänster och produkter som är kopplade till ditt medlemskap.

Rättelse och insyn

Om du vill ta del av de uppgifter som vi registrerat om dig eller har andra frågor kan du kontakta vår medlemsadministration på telefon 0200-87 11 11 eller skicka e-post till ledarna@ledarna.se.

Studerandemedlem hos Ledarna

Som studerandemedlem i Ledarna betalar du ingen medlemsavgift under det första året.

Efter det kostnadsfria året betalar du en månadsavgift på 9 kronor som faktureras årsvis i förskott (108 kronor).

Exempel: Om du blir medlem 1 oktober, får du din första faktura ett år senare, och den gäller då oktober, november och december år två. I början av kalenderåret betalar du sedan för hela det kommande året.

I studerandemedlemskapet ingår:

  • Tidningen Chef – Sveriges största ledarskapstidning – direkt hem i brevlådan 11 gånger per år. Varje nummer av Chef innehåller minst åtta extra sidor som är exklusiva för dig som är medlem i Ledarna. Här berättar chefer från alla typer av verksamheter om aktuella ämnen och utmaningar de möter i sin vardag, och delar med sig av sina bästa tips. Du får också svar på frågor av Ledarnas experter, och ytterligare fördjupning och verktyg du kan ha nytta av i dina förberedelser för ett framtida chefsuppdrag.
  • Delta i Ledarnas kurser och webbinarier i mån av plats. Här får du möjlighet att fördjupa dina kunskaper, reflektera kring ledarskap, låta dig inspireras och utbyta erfarenheter med yrkesverksamma chefer.
  • Kostnadsfri cv-granskning i samband med att du söker ditt första chefsjobb.
  • Medlemsrabatt på hemförsäkring hos Trygg-Hansa.
  • Möjlighet att teckna Ledarnas person- och sakförsäkringar till förmånliga priser hos Trygg­-Hansa. Ring Trygg-Hansa på 0771-111 656 för mer information.

Välkommen med din ansökan om studerandemedlemskap! Fyll i formuläret här nedanför, eller använd blanketten ansökan om studerandemedlemskap!

Studerandemedlemskap bara för nya medlemmar

Studerandemedlemskapet gäller för dig som ännu inte kommit ut i arbetslivet och inte är medlem i Ledarna. Du har inte rätt till studerandemedlemskap för 108 kronor per år om du börjar studera när du redan är medlem. Då kan du istället ansöka om reducerad medlemsavgift.