Studerandemedlemskap

Som studerandemedlem i Ledarna får du tillgång till aktuell och relevant kunskap om ledarskap. Du får också en rad tjänster och produkter som hjälper dig att förbereda dig på ett yrkesliv som chef.

Bara 100 kronor per år i avgift

Som studerandemedlem i Ledarna är din avgift bara 100 kronor per år, och du får:

  • Tidningen Chef – Sveriges största ledarskapstidning – direkt hem i brevlådan 11 gånger per år. Varje nummer av Chef innehåller minst åtta extra sidor som är exklusiva för dig som är medlem i Ledarna. Här berättar chefer från alla typer av verksamheter om aktuella ämnen och utmaningar de möter i sin vardag, och delar med sig av sina bästa tips. Du får också svar på frågor av Ledarnas experter, och ytterligare fördjupning och verktyg du kan ha nytta av i dina förberedelser för ett framtida chefsuppdrag.
  • Delta i Ledarnas kurser och seminarier i mån av plats. Här får du möjlighet att fördjupa dina kunskaper, reflektera kring ledarskap, låta dig inspireras och utbyta erfarenheter med yrkesverksamma chefer.
  • Kostnadsfri cv-granskning i samband med att du söker ditt första chefsjobb.
  • Medlemsrabatt på hemförsäkring hos Trygg-Hansa.
  • Möjlighet att teckna Ledarnas personförsäkringar hos Bliwa. Ring 08-696 22 70 för mer information.

Välkommen med din ansökan om studerandemedlemskap

Studerandemedlemskap bara för nya medlemmar

Studerandemedlemskapet gäller för dig som ännu inte kommit ut i arbetslivet och inte är medlem i Ledarna. Du har inte rätt till studerandemedlemskap för 100 kronor per år om du börjar studera när du redan är medlem. Då kan du istället ansöka om reducerad medlemsavgift.