Chat GPT för chefer

Lär dig att skapa förutsättningar för AI-drivna beslut och kommunikation i din organisation. En halvdag som stärker dig som chef inför utmaningar och möjligheter med generativ AI.

Kursinformation

Typ av aktivitet: Kurs
Omfattning: Halvdag
Öppen för: Medlemmar
Kostnad: Kursen ingår i medlemskapet

Upplägg

Föreläsning
Övning

Kursen varvar föreläsning med praktiska övningar för att ge dig en balanserad och engagerande inlärningsupplevelse.

I en tid där generativ AI tar arbetslivet med storm, är det viktigt att skapa en förståelse för hur verktyg som Chat GPT fungerar och hur de bäst kan användas och integreras i organisationen, så att de kan ses som en möjlighet snarare än ett hot.

I din roll som chef har du ständig tidsbrist och många uppgifter att hantera. En del av dessa uppgifter kan AI hjälpa till med, antingen genom att lösa dem helt och hållet, eller genom att vara en konstruktiv partner. Dessutom har du som chef en möjlighet att vara en förebild: Genom att visa vägen för hur AI kan användas i er organisation, kan du också göra dina medarbetare mer produktiva.

Kursen ger dig en användbar struktur och träning för att kunna använda Chat GPT på ett effektivt sätt.

Exempel på vad du lär dig om generativ AI och Chat GPT

  • Generativ AI och dess påverkan på företag och ledare.
  • Hur du formulerar frågeställningar till Chat GPT för att få till insiktsfulla svar och användbart innehåll (prompt engineering).
  • Konkreta exempel för hur Chat GPT kan användas av chefer: Feedback, mötesförberedelser, strategiska beslut och kommunikation.

Det här kan du förvänta dig av dagen

Teori varvas med erfarenhetsutbyten och tips. Du kommer att få presenterat hur Chat GPT fungerar och hur det kan användas.

Inga förkunskaper krävs. Det är en rekommendation – men inte ett krav – att ha Chat GPT Plus då det ger tillgång till Chat GPT 4 som då kan användas i gruppövningar.

Väldigt värdefull kunskap som kommer bli banbrytande för mitt arbete. Magisk stund!

Tidigare kursdeltagare

Datum, tid och plats

Välj kurstillfälle och klicka på knappen för att anmäla dig.
Digitalt, Zoom
25 april 2024 klockan 9.00-12.00

Aktiviteten är fullbokad, väntelista finns

Digitalt, Zoom
16 maj 2024 klockan 9.00-12.00
Digitalt, Zoom
29 maj 2024 klockan 9.00-12.00

Om kursledaren

Nils Janse har arbetat med över tjugo organisationer för att implementera generativ AI och hans mål att utrusta ledare med de verktyg de behöver för att navigera i en AI-driven värld. Nils har sin bakgrund inom både teknik (KTH och startups i techbranschen) och strategi (McKinsey och styrelsearbete).