Avbokningsregler för kurser och webbinarier

Om du får förhinder är det viktigt att du avbokar din plats så tidigt som möjligt, men senast 7 dagar före kursstart. Då kan vi erbjuda platsen till de som skrivit upp sig på reservlistan.

Om du bara låter bli att dyka upp hindrar du någon annan från att delta och kvaliteten på kursen försämras för de som är med. Många vill vara med på våra kurser och vi har nästan alltid medlemmar på kö som inte fått en ordinarie plats.

Du kan också överlåta din plats till en kollega eller vän som är medlem i Ledarna.

Ledarnas kurser och webbinarier är en förmån för medlemmar i Ledarna, om inte annat anges i kurs- eller webbinariebeskrivningen.

Utveckla ditt ledarskap med Ledarna. Ansök om medlemskap – förutom kurser och webbinarier ingår bland annat inkomstförsäkring, avtalsgranskning och karriärrådgivning i medlemskapet.

Avboka senast 7 dagar före kursstart

Länk till avanmälan hittar du i den e-postbekräftelse som skickades till dig när du anmälde dig.

Delta på hela aktiviteten

Våra kurser, både fysiska och digitala, bygger på ett aktivt deltagande från dig och tillsammans med andra chefskollegor arbetar du ofta i mindre grupper. Därför är det viktigt för gruppen och kursprocessen att du deltar under hela aktiviteten.

Personuppgifter

Vi sparar uppgifter du anger i samband med anmälan för att kunna tillgodose dina behov vid det specifika tillfället. Vi använder dem även för att skicka utvärderingsenkäter. Därefter raderas uppgifterna.

Mer information om hur vi behandlar personuppgifter hittar du här:

Personuppgifter om dig som är medlem

Personuppgifter om dig som inte är medlem

Frågor

Om du har frågor om kurser eller webbinarier är du välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret. Ange att ditt ärende gäller kurser och aktiviteter.