Chefslab: Interimschef - ledarskap på besök

På chefslab är fokus på diskussion och nätverkande med andra chefer. Denna gång leds övningarna av Johan Seltborg som inspirerar blivande och nuvarande interimschefer.

Kursinformation

Typ av aktivitet: Nätverk
Omfattning: Halvdag
Öppen för: Medlemmar
Kostnad: Ingår i medlemskapet

Upplägg

Föreläsning
Övning

Kursen bygger på aktivt deltagande från dig som är med. Fokus är på diskussion och övning i grupp, föreläsningen upptar en mindre del av tiden.

Exempel på vad du får diskutera och lära dig:

  • Vässa din pitch – vad vill jag och vad kan jag
  • Uppdragsbeskrivning och befattningsbeskrivning
  • Fallgropar och framgångsfaktorer

Du får en introduktion till interimsledarskap och stärker din förståelse för ett yrke som ligger i tiden. Oavsett tidigare roller och positioner är vi alla nybörjare i våra första interimsuppdrag.

Det här kan du förvänta dig av chefslab

Johan Seltborg delar kort och inspirerande med sig om vad det innebär att vara ledare på besök, både för interimschefen och för kunden. Du får höra om hans egna misstag och framgångsfaktorer.

Därefter får du diskutera, utbyta erfarenheter och testa nya idéer med andra chefer i mindre grupper.

Merparten av tiden ägnas åt diskussion och erfarenhetsutbyte.

Datum, tid och plats

Just nu finns inga inplanerade tillfällen

Om kursledaren

Johan Seltborg är civilingenjör och har jobbat med försäljning under hela karriären, i roller som exportsäljare, försäljningschef, vd och styrelseledamot. De senaste fem åren har han jobbat som interimschef och mellan uppdragen skrivit en guidebok för interimschefer. Han är även en frekvent anlitad föreläsare.