Förhandlingsteknik för chefer

Upptäck den psykologiska kraften i förhandlingar och ta kontroll över dina affärsmässiga interaktioner! Denna heldag är skräddarsydd för dig som vill förhandla framgångsrikt i din vardag.

Kursinformation

Typ av aktivitet: Kurs
Omfattning: Heldag
Öppen för: Medlemmar
Kostnad: Kursen ingår i medlemskapet

Upplägg

Föreläsning
Övning

Kursen bygger på aktivt deltagande från dig som är med. Fokus är på diskussion och övning i grupp, föreläsningen upptar en mindre del av tiden.

Välkommen till en intensivkurs i förhandlingstekniker, där vi granskar förhandlingar genom ett kraftfullt psykologiskt perspektiv.

Lär dig att navigera genom förhandlingssituationer med förtroende och skicklighet genom att förstå och använda de psykologiska knepen till din fördel. Vi kommer att utrusta dig med verktyg för att hantera och förstå dina egna drivkrafter och känslor, vilket ger dig möjlighet att undvika impulsiva reaktioner och manipulation.

Exempel på vad du lär dig om förhandlingsteknik:

  • Mental förberedelse i olika tekniker och beteenden.
  • Konsten att bygga relationer och skapa tillit.
  • Strategier för att agera i överläge kontra underläge.
  • Medvetenhet om din förhandlingsstil med självförtroende och utan.

Det här kan du förvänta dig av dagen

Under kursens gång får du tillgång till grundläggande teorier och forskning om psykologin bakom påverkanstekniker. Genom praktiska övningar kommer du att få insikt i din förhandlingsstil och agerande, samt möjlighet att dela erfarenheter och experttips med andra deltagare. Dagen bygger på att alla deltagare är aktiva.

Målet med kursen är att ge dig ökad självinsikt, stärkt självkänsla och nya, kraftfulla verktyg för att lyckas i olika typer av förhandlingar. Bli en mästare i förhandlingens konst och ta dina professionella resultat till nästa nivå.

Datum, tid och plats

Välj kurstillfälle och klicka på knappen för att anmäla dig.
Göteborg, Hotel Riverton
22 maj 2024 klockan 9.00-16.00

Om kursledaren

Annika Ambjörnsson är jurist och beteendevetare med lång erfarenhet av förhandling. Hon arbetar med ledarskapsfrågor på såväl operativ som strategisk nivå och är via Försvarshögskolan certifierad handledare i UGL, UL och IL. Annika leder chefsnätverk och undervisar på Göteborgs universitet och Chalmers tekniska högskola i ämnen som ledarskap, samtalstekniker och gruppsykologi. Foto: Pax Engström.