Frukostseminarium: Det hybrida ledarskapet – möjligheter och utmaningar

Hur möjliggör vi högpresterande och välmående team när teammedlemmarna är fysiskt distanserade från varandra? Välkommen till ett konkret och forskningsbaserat frukostseminarium i samarbete mellan Ledarna och Convendum.

Kursinformation

Typ av aktivitet: Nätverk
Öppen för: Alla
Kostnad: Kostnadsfritt och öppet för alla

Det ökade behovet av distansarbete, tillsammans med en oavbruten teknologisk utveckling, öppnar dörrarna till otaliga möjligheter men presenterar också nya komplexa utmaningar när det kommer till ledarskap.

Under sin föreläsning delar Gustav Molnar med sig av forskningsbaserade metoder och konkreta exempel för att ge dig nycklarna som möjliggör högpresterande team och effektiv samverkan i det hybrida arbetslivet.

Gustav Molnar pratar bland annat om hur du:

  • Förstår de unika utmaningarna för team i en hybrid arbetsmiljö
  • Främjar effektiv kommunikation och digital kompetens
  • Skapar teamsammanhållning och effektiva möten
  • Främjar inre motivation och självledarskap

Tider

8.00 Frukost & mingel
8.30–9.30 Föreläsning om det hybrida ledarskapet med Gustav Molnar
9.30–10 Mingel med Ledarna och Convendum

Varmt välkommen, du behöver inte vara medlem i Ledarna för att delta.

Datum, tid och plats

Just nu finns inga inplanerade tillfällen

Om föreläsaren

Gustav Molnar är en entreprenör och företagsledare som har vigt sin karriär åt att hjälpa ledare och organisationer att jobba smartare tillsammans i det alltmer digitala och komplexa arbetslivet. Han har en magisterexamen i it-ekonomi och är idag verksam som föreläsare, coach och strategisk rådgivare inom digitalt ledarskap och hållbar effektivitet. Gustav har ett brinnande intresse för beteendeforskning, ny teknik och personlig utveckling. 2022 blev han nominerad till Årets talare i kategorin Det digitala arbetslivet.

gustavmolnar.com