Nå fram med ditt budskap

Bli ditt bästa jag när du ska föra fram budskap – oavsett om det är till en person eller hundra. Med hjälp av vedertagna metoder som är enkla och kreativa att använda, övar du upp dina kommunikativa färdigheter.

Kursinformation

Typ av aktivitet: Kurs
Omfattning: Heldag
Öppen för: Medlemmar
Kostnad: Kursen ingår i medlemskapet

I ditt ledarskap förväntas du nå fram med ditt budskap till olika intressenter, ofta genom att tala inför grupp. Sällan ges tillfälle att träna upp dessa färdigheter och det vill vi ge dig. Vi föds inte till vare sig talare eller ledare utan utvecklas genom kunskap, förberedelse och träning.

Exempel på vad du lär dig:

  • Vad sänder du med din kropp, din röst och dina ord?
  • Hur arbetar du med bildspråk?
  • Retorikens grunder
  • En enkel och kreativ modell

Det här kan du förvänta dig av dagen

Vi arbetar individuellt och i mindre grupper. Din kunskap från dagen kan du använda både i tal och i skrift.

Vill du få ut extra mycket av kursdagen? Då rekommenderar vi att du tar med dig en presentation som du snart ska framföra. Den kan du arbeta med praktiskt och även testa på andra deltagare i mindre grupper.

Datum, tid och plats

Välj kurstillfälle och klicka på knappen för att anmäla dig.
Digitalt, Zoom
23 februari 2023 klockan 9.00-16.00

Aktiviteten är fullbokad, väntelista finns

Om kursledaren

Nina Jällgård är diplomerad ledarskaps- och organisationskonsult med 20 års erfarenhet av utbildning och grupputveckling i olika organisationer. Hon har designat och utbildat i effektiva och kreativa möten och workshops, både digitalt och i klassrummet. Hon har tidigare arbetat som chef med personal på distans i ständig förändring.