Nå fram med ditt budskap

Bli ditt bästa jag när du ska föra fram budskap – oavsett om det är till en person eller hundra. Med hjälp av vedertagna metoder som är enkla och kreativa att använda, övar du upp dina kommunikativa färdigheter.

Kursinformation

Typ av aktivitet: Kurs
Omfattning: Heldag
Öppen för: Medlemmar
Kostnad: Kursen ingår i medlemskapet

Upplägg

Föreläsning
Övning

Kursen bygger på aktivt deltagande från dig som är med. Fokus är på diskussion och övning i grupp, föreläsningen upptar en mindre del av tiden.

I ditt ledarskap förväntas du nå fram med ditt budskap till olika intressenter, ofta genom att tala inför grupp. Sällan ges tillfälle att träna upp dessa färdigheter och det vill vi ge dig. Vi föds inte till vare sig talare eller ledare utan utvecklas genom kunskap, förberedelse och träning.

Exempel på vad du lär dig:

  • Vad sänder du med din kropp, din röst och dina ord?
  • Hur arbetar du med bildspråk?
  • Retorikens grunder
  • En enkel och kreativ modell

Det här kan du förvänta dig av dagen

Vi arbetar individuellt och i mindre grupper. Din kunskap från dagen kan du använda både i tal och i skrift.

Vill du få ut extra mycket av kursdagen? Då rekommenderar vi att du tar med dig ett budskap som du snart ska framföra. Det kan du arbeta med praktiskt och även testa på andra deltagare i mindre grupper.

Teori varvas med praktiska övningar, erfarenhetsutbyten och tips. Dagen bygger på att alla deltagare är aktiva.

Konkret och bra! Jag gillar handfasta tips och trix men med vetenskaplig förankring. Toppen!

Tidigare kursdeltagare

Datum, tid och plats

Just nu finns inga inplanerade tillfällen

Om kursledaren

Åsa Lindell har en bakgrund som kommunikationschef, miljöchef, förändringsledare och organisationskonsult. Idag är hon föreläsare, moderator, facilitator och ledarutvecklare. Åsa brinner för dialog, goda möten och att hitta synergier mellan människor. Hon tillhör Sveriges mest populära föreläsare och moderatorer och brukar beskrivas som engagerad, närvarande och lyssnande. När Åsa inte står på scen lever hon sin passion och leder vandringsgrupper i när och fjärran, helst i Alperna.