Så blir ett normbrytande ledarskap en superkraft

Vad händer när någon utmanar den rådande chefsnormen utan att be om ursäkt? Att vara annorlunda kan, med rätt verktyg och förutsättningar, bli din superkraft som chef.

Kursinformation

Typ av aktivitet: Webbinarium
Öppen för: Medlemmar
Kostnad: Webbinariet ingår i medlemskapet

Få ifrågasätter att mångfald gynnar innovationskraft och beslutsfattande, vilket skapar attraktiva arbetsgivare. Men hur ser verkligheten ut bakom alla mångfaldsstrategier och statistikrapporter?

Välkommen till ett personligt och inspirerande seminarium med Aaron Kroon. Han är en av Sveriges mäktigaste röster inom mångfald och inkludering. Aaron arbetar idag som hr-direktör på Blocket och Schibsted, och har tunga roller från bland annat Vattenfall och Ica på sitt cv.

Som mörkhyad och öppet gay har Aaron vänt utanförskap och tvivel till framgång genom att vara beslutsam och genom att våga utmana sina egna fördomar.

För Aaron är mångfald och inkludering nyckeln till ett framgångsrikt ledarskap. Han utsågs 2022 till en av de tre främsta förebilderna i Sverige och har dessutom prisats för att ha skapat Sveriges mest inkluderande arbetsplats.

Webbinariet ger dig som chef verktyg och inspiration för att:

  • Vända annorlundaskap från svaghet till superkraft.
  • Bli en mer inkluderande chef.
  • Komma i gång med ditt mångfalds- och inkluderingsarbete.
  • Utmana dina egna fördomar.

Datum, tid och plats

Just nu finns inga inplanerade tillfällen

Om föreläsaren

Aaron Kroon är ledare, föreläsare och debattör. I över 20 år har han brutit normer, utmanat ledningsgrupper och satt en ny typ av ledarskap på kartan. Idag är Aaron en av näringslivets mäktigaste röster för att mångfald och inkludering är nyckeln till ett framgångsrikt ledarskap. Aaron utsågs 2022 till en av Sveriges tre främsta förebilder och har dessutom prisats för att ha skapat Sveriges mest inkluderande arbetsplats.