Rekrytera rätt och rättvist: Gör det enkelt!

Tidsbegränsningar och brist på kunskap kan fresta dig att välja den enkla vägen när du rekryterar. Gå inte i fällan att bara rekrytera från ditt nätverk eller personer som liknar dig själv.

Webbinariet sändes 29 november och finns att titta på till och med november 2024.

Du som är medlem är välkommen att logga in för att lära dig mer om hur du rekryterar rättvist.

Inte medlem? Ansök om medlemskap

Rekrytering kan ibland vara som en labyrint som får oss att längta efter enkla lösningar. Men vad händer när alla talanger och kandidater inte får samma möjligheter? Resultatet blir ofta en arbetsmiljö där medarbetarna tänker och agerar lika, och organisationen går miste om den värdefulla mångfald som krävs för innovation och tillväxt.

I det här webbinariet lär du dig att rekrytera utan fördomar. Du får praktisk vägledning och verktyg som hjälper dig i rekryteringsprocessen. I fokus står enkla nycklar som alla kan använda oavsett organisation eller budget – verktyg som kan göra stor skillnad när du rekryterar.

Du får verktyg och inspiration att:

  • Skapa en jobbannons som attraherar en mångfald av kandidater.
  • Hantera intervjusituationer som gynnar alla talanger och kandidater.
  • Förstå den verkliga affärsnyttan av mångfald och inkludering.

Efter webbinariet har du en större förståelse för rättvis rekrytering, och hur en diversifierad arbetsstyrka kan ge ökad kreativitet, förbättrad problemlösning och förbättra din organisations övergripande prestation.

Om föreläsarna

Två av Sveriges främsta föreläsare och inspiratörer inom mångfald och inkludering, Charbel Gabro och Aaron Kroon, går nu för första gången samman för att dela med sig av sina erfarenheter och kunskap i en unik föreläsning exklusivt för Ledarnas medlemmar.