Sju hållbara chefsvanor som stärker ditt självledarskap

Hjärnan är en begränsad resurs och som chef behöver du leda dig själv på ett hållbart sätt. Organisationskonsult Margaretha Öström lär dig strategiskt självledarskap.

Webbinariet sändes den 13 september 2023.

Du som är medlem är välkommen att logga in för att lära dig vanor för hållbarhet.

Inte medlem? Ansök om medlemskap

Vi lever i ett distraktionssamhälle med snabb förändringstakt som ställer höga krav på dig som chef. Chefsjobb är mer kunskapsintensiva idag, vilket kräver mer av hjärnans exekutiva funktioner. Samtidigt har hjärnan bara ett visst fokuskapital. Det är en begränsad resurs. Vi behöver öka medvetenheten om det.

En högre grad av press och upplevd otrygghet i omvärlden ökar vikten av att veta hur man stärker sig själv som chef. Vi behöver öka vår medvetenhet kring hur vi kan leda oss själva på ett mer hållbart sätt och ta hand om oss. Hur kan vi möta kraven i arbetet utan att sätta framtida ledarresurser på spel?

Välkommen till ett inspirerande webbinarium med Margaretha Öström. Hon är organisationskonsult och har skrivit boken Hållbar hjärna med mindfulness. Hon fokuserar på hållbar utveckling som bygger på ett strategiskt självledarskap.

Webbinariet ger dig som chef verktyg och inspiration för att:

  • Gå från belastat till balanserat tillstånd
  • Öka din mentala kapacitet
  • Hitta en bättre chefs- och livsbalans
  • Bli en mer hållbar chef genom konkreta tips och verktyg

Om föreläsaren

Margaretha Öström är civilekonom med en Master of Science i Personnel Management från London School of Economics. Hon har lång chefserfarenhet som vd och teamchef, och av att bidra till utveckling och skapa goda samarbeten i olika organisationer. Hon har över tjugo års erfarenhet som organisationskonsult inom det arbetspsykologiska området. Margaretha fokuserar på hållbar utveckling som bygger på ett strategiskt självledarskap.

Vi lever inte för att jobba och vi jobbar inte för att leva – vi ska leva både när vi jobbar och när vi är lediga.